Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A futtatón kicsit össze szoktuk engedni a kutyákat, a kanok néha összekapnak. Kicsit hagyni is szoktuk őket, ennyi belefér a mókába. Na a boxert egy 20 kilós kutya is szétharapja, amíg a boxer a pici és rövid pofájával próbál fogást keresni rajta. Egyedül a testi ereje tud néha jól jönni, ha kisebb az ellenfél.
De egy hosszú pofájú kutya sajnos bármikor lerendez egy nála sokkal nagyobb boxert is.

Hangsúlyozom, nem viadaloztatunk! Szétszedjük őket, amikor durvul a buli.
Vitatkoznék vele.... nagyon jó házőrző, csak képezni kell. A ráfogással sem volt gond őrző-vedo képzésen sem, otthon sem....
Az 50-60-ás években tenyésztett el túl, mára tisztult a fajta, amióta nem divatkutya....
Az itt van kepen.
Szép nagy ebmut amúgy, az enyémnek az apja, egy Azúr nevű tigriscsíkos kan is ekkora dög volt, de nagyon jámbor.
A boxer már alkalmatlan házőrzésre amúgy. Túl kicsi a pofája, nehezen fog rá egy lábra vagy karra, túltenyésztett díszkutya már sajnos a boxer is.
De egy csoda a jelleme, gyerekeket imádja.
Látom rajta, hogy figyel mikor tud alattomosan támadni... teljesen meg van feszulve
Azéééé egy 35 kilós kutya még ne rántson már el egy férfit... Megbillenti megbillent, ha nem figyelek, de nem fog elvinni.
Nem latszik,alcazza magat.
Ezt a láncot a boxer meg sem érzi, nem fojtja meg
Nem.... nekem a boxer mindig kiképző hámon volt, de sosem volt vele gond.... igaz, képzett volt, nem kellett ra póráz
Az nem is fojtja. Egy hámmal szerintem az a kutya elrántaná a gazdáját a Holdig
Barátnőmet a tacsija is elrántja a hámmal, hiába mondom neki hogy fojtó kell rá, azzal tudná irányítani de sajnálja
Nem az enyém, a tenyesztőé... de ez egy kiállítási kép. Vele szemben egy konkurens kan, de mint egy játékkutya, úgy néz ki e mellett
Hagyjuk
Szerintem támadni akar
ha osztrák hivatalos oldalon van akkor hivatalos, a többi meg olyan amilyen
Alvás közben egy sárkány is cuki, szóval lehet ez még fenevad, ah ébren van.
Nem hinni kell, csak a hivatalos számok
Rajuk uszítom.
Hívom is rád az állatvédelmet...
A Buksi!
Amugymeg vadállat.
De méééééé fojtod, ha menni akar? Az én boxeremen mindig hám van, mellkasnál fogom vissza, nem szeretem fojtogatni, mert ez is neki tud indulni ha olyan a kedve.
Lehet nyugaton eltolodott a gorbe,most mibtha fullzarast akarnanak.Mintha most kezdene felfele menni.
én ezekben nem hiszek
pl nálunk a ksh halálozási adatait nem lehet mahinálni, a statisztikák meg olyanok hogy bármit ki lehet hozni belőle
Közben rágugliztam én is, de nem ezt az oldalt néztem. Nagyjából 2x állunk szarabbul mint ők. Amennyivel fejlettebb nyugat, ez nem is olyan rossz szám

Én sajnos akiket hallok hogy meghaltak, mondhatjuk hogy felelősek ők is. Szinte mindig az a történet, hogy vagy nem akar karantént kapni és inkább nem hívja az orvost, csak amikor már nem kap levegőt. Ezt egyébkent nem is értem 5-6nap közepes-magas láz, ugyse tud menni sehova mert a férfiember már a 37fokos láztól is oda van, akkor nem mindegy ha karantént kap ? Meg gyógyszert, meg tanácsokat, meg a tökömtudja megnyugszik az ember lelke
Na a másik meg aki itt most jellemző, hogy az oltás beadása után mondja hogy, ha amúgy köhögök meg kapar a torkom meg lázam is volt aztán 2nap múlva intenzív