nekem ismerős, pár éve már csinálom, egy fél nap alatt megvan az éves paprika adag a családnak
meg néha egy kis karbantartás, hegesztgetés stb
amikor a boltban 600 a paprika asszony már bőszen keveri a lecsót mert imádják a gyerekkel
sajnos nem mindig móka és kacagás az életem, holnap megyek paprikát ültetni, baszott fárasztó de ingyen van a paprika ami tök jó dolog
lenne........ha szeretném a paprikát
És miért kell ennyi autó? Hogy tudjunk menni melózni, kifizetni az autót, meg gyártani az autót. sok értelme nincs.
Tőlem bedőlhetne az autógyártás, aztán lehet meló nélkül a kanapén is jól megélnénk. Ini tud már valamit
csak attól még a német dolgozni fog és vásárol is, biztos kicsit kevesebbet, de attól még nem omlik össze a gazdaságuk. az autógyárnak igaz nem lesz xxx millió pénze csak x millió de túléli
mi meg nem.....
Dehogynem győznék, csak itt megtehetnek olyat amit otthon nem.......pár napja írtad, hogy azért gyártatnak itt multik mert otthon gépesítenek itt meg olcsó a munkaerő.....erre van egy történetem, a műszakvezetőinket (nem a mercinek közvetléenül hanem egy másik multinak vagyunk a beszállítói akik szinte minden autógyárnak dolgoznak a világon) és még pár embert kivittek 4 éve a franciákhoz mert ott sztrájk volt éppen és el kellett látni a melót, na ott meglepetéssel tapasztalták, hogy azt a melót amit itt a kezdetektől robotokkal csináltatnak ott még mindig kézi erővel oldják meg és sokkal több dolgozója volt egy ugyanakkora egységnek mint nálunk mert nem robotizálnak, az egyik tudott valamennyire angolul és összehaverkodott pár kinti kisgóréval és mikor erre rákérdezett a válasz annyi volt, hogy akkor el kéne zavarni egy csomó melóst azt meg a szakszervezet nem engedi meg különben is, ha nem dolgoznának annyian akkor segélyt kéne adni és a segélyből nem tudna annyit vásárolni tehát bukna az egész piac, annyit még mondtak, hogy a dolgozói parkoló nem lepukkant szarokkal volt tele mint itthon.
ki is mondtad a nagy igazságot
elég gáz lenne ha elmennének, és bármi nagyobb gond lenne a cégnél el is mennének, hiszen elsősorban a saját országuk termelése az elsődleges, itt csak azért gyártanak mert nem győzik munkaerővel
Nekünk sincs, de nekik dolgozunk. Eléggé húzzák a környéket ahhoz, hogy nagy körben nekik dolgozzanak a beszállítók, de akik nem nekik közvetlenül azok meg a beszállítóknak és így tovább, fellendítette a környéket rendesen az biztos, nagy gáz lenne ha elmennének.
oké de hát annak is működni kell azt is meg kell valakinek csinálni
Nem olyan régi ez 286-os vagy mi van ráírva
Tehát ezek szerint már van előtte 285 fejlesztés
Nezd mashonnan picit.
Tenerifén akarsz motorozni,vidd a sajatod.
Csak a komp tobbe kerul mint a 3 nap berles,es labon vagy szallitva kell menni.Siman kijon a heti berlet ara is,foleg hogy a fapados repulo olcson letesz a repteren,kocsit kene berelni,akkor mar mertne motort.
Sorolhatnam.
meg néha egy kis karbantartás, hegesztgetés stb
amikor a boltban 600 a paprika asszony már bőszen keveri a lecsót mert imádják a gyerekkel
Asszony szervezte a bulit, ugye?
lenne........ha szeretném a paprikát
Tőlem bedőlhetne az autógyártás, aztán lehet meló nélkül a kanapén is jól megélnénk. Ini tud már valamit
mi meg nem.....
elég gáz lenne ha elmennének, és bármi nagyobb gond lenne a cégnél el is mennének, hiszen elsősorban a saját országuk termelése az elsődleges, itt csak azért gyártanak mert nem győzik munkaerővel
lusta vagyok rákeresni de a 8086 volt az első 16 bites utána szerintem 5 alatti változat lehetett a 286ig
Nem olyan régi
Tehát ezek szerint már van előtte 285 fejlesztés
Tenerifén akarsz motorozni,vidd a sajatod.
Csak a komp tobbe kerul mint a 3 nap berles,es labon vagy szallitva kell menni.Siman kijon a heti berlet ara is,foleg hogy a fapados repulo olcson letesz a repteren,kocsit kene berelni,akkor mar mertne motort.
Sorolhatnam.