Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Anyukád ?
Hol van ?
Azért mennek oda, mert nem jók semmi másra Plusz általában van még bennük egy kis önkéntes rendőr jellem is sztem nagyrészét még tűzoltónak se vennék fel
Egyébként eligazítom bármelyiket, amelyik tahó - egyrészt én is 180 felett vagyok, másrészt tudom, hogy nem ugrálhat, mert nyilván nem támadom meg - és ő nem kezdeményezhet Volt már csörtém velük egy-kétszer, ez azért van, mert nem bírom, ha ostobák ugatnak nekem - de ezt már tapasztalhattad te is
No,megint elokerult a transzgender ratyiribi.
A főoldalon latom hogy vett egy feltoltokartyat igy tud idehányni.
Kölke anyádnak van ,meg a kutyádnak...bár szerintem az is buzi lesz..
Na de neked kellene a legjobban tudnod ,hogy Zoli nem tudja mi az a gyerek !
Zoli életében nem látott puncit ,ebből az következik hogy (szerencsére) nem tud szaporodni !
Zoli az anyukáját szereti ,neki ő egy egyetlen nő akit közelről látott !
Persze tudom hogy te és Zoli szakítottatok és ezért vitatkoztok állandóan ,de ezt a szerelmi dolgot miért nem beszélitek meg kultúráltan ahogy illik egy kapcsolatban ?!
Elmehetne az annyába a tel mar.
ezt könnyű egy kívülállónak gondolni
persze alapból igazad van, ne legyen köcsög semmilyen körülmények között
de
amikor napi 10-20-100 kellemetlen vásárló miatt a főnöke basztatja nspi 10-20-100x nap mint nap azért könnyen elszakad a cérna
nehéz úgy kedvesnek lenned ha a sok idióta eszi az idegeid
nekem is vannak normális biztiőr ismerőseim,mondjuk azok nem is kekeckedtek volna a babakocsis nővel.
Ezt is aláírom.
Nem is általánosítottam.
Csak a szájkaratésokat nézném meg és azokat akik tahózzák őket, amikor ott áll egy normális férfivel szemben.
Végezheti a bizt.őr is tisztességesen, tisztelettel a rá kiszabott feladatokat.
Az mondjuk tény hogy sok közöttük a sötétbástya, aki lusta megmozdulni agya nincs a szellemi munkához,ott meg ugye szart sem kell csinálni.
https://www.motor-talk.de/foru...
Ha jól veszem ki, feszültség-akku probléma lehet...
Ne magadból indulj ki!
Vagy mond el egy nagyobb bízz.őrnek!
Nem is ezek számítanak, igazad van.
Csak megfigyeltem, hogy picit nagyobb az arcok az embereknek az ilyen kis szerény bizt.őrökkel.
A barátom is mondja, hogy vele normálisan beszélnek.
A kollégája megkapaszkodik, hogy szívják a vérét.
Erre akartam utalni, nem arra, hogy boxolni kell
Alapból egy annyira kis gyereket ne egy bevásárlóközpontba vigyen,vigye parkba,mezőre bárhova,ne oda ahol emberek vannak,vásároljon máshogy b+,vírus van.Fafej.
Van fogalmam róla,de viszont te rugózol egy 5 perc alatt megoldható rejtvényen.
De tudod mit,ha elment jól tette,leszarom.
Csak összezavarod a topikot ezekkel a motoros dolgokkal....
Hát pont ez az hogy az nincs ott amiben egy kicsi babát visznek,egyáltalán nem is törvényszerű hogy többfunkciós a babkocsi és levehető lenne.
Ha lenne kicsi agyad akkor képes lettél volna elraktározni azt az infót hogy ez nem velem történt.
Van olyan, hogy motorral megyek vért adni, azt utána meg go...
Rendeld házhoz a kaját ha ennyire merev vagy.
Ezek csecsemők, B+ - jó, tudom, te nem tudod, mi a különbség Ezeket meg végképp nem raknám át sehogy a mindenki által összefogdosott fosba.
De OK, mi legyen a 3-4 évesekkel? Akik kis ülő kocsiban vannak? Van, amelyik már rosszul fér el a teszkós kocsiban, de gyalog meg fél óra, mire végig botorkál az 50 m hosszú bolton 3x. Közben persze figyelni is kell rá, mert magára ránt mindent. - de te ezt se tudod.
Jószándékból mondtam, engedd el ezt, lejáratod magad csak Nem értem, ostobasággal miért kell Pipi szintjére lemenni
Te most tényleg azon lovagolsz hogy hívom azt a szart amibe a kölköt teszed?
Felőlem hívhatod téklapátnak is,ott van a képem.Alá meg megveheted a fél boltot.
És nem kell szerencsétlenül nyökögnöd hogy üres kézzel mentél haza.
Találd fel magad,nelégy ennyire merev szerencsétlen,alkalmazkodj,mert ki fogsz halni.
Te szerencsétlen hülye!Hol van itt a mózeskosár amiben egy pár hónapos gyereket tolnak?Mert most be tettél ide bébihordozós képet meg egy gyereket aki képes az önálló ülésre.
Nagyobb biztonsági őr = nagyobb tahó
A kocsiba bazmeg,szerinted hova te szerencsétlen.
Inkább nekem nyitva mint az életképtelennek aki ne tudjon megoldani egy bevásárlást.Pl neked.Mert gondot okoz ezek szerint neked.
Ott a baszott hely,tele lehet pakolni.Már ha megy ez a mértani faladvány hova lehet.
Nem biztos.
Szerinted,de most próbáld meg a sötét fejeddel végiggondolni,ha az a mózeskosarat oda beteszed,szerinted hova pakolod a többi dolgot?Kettő,a babakocsit hova rakod?
"Amúgy kurvára nem fontos vásárolni.Maradjon a seggén otthon mint bogyó."
Ja,a rohadt bútorboltnak sem kell nyitva lennie.