Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Volt ilyen srác, így hirdette magát a hülye ügyfeleknek szoktam mondani, akik azt hiszik nekik vmi elojoguk van
Az ki?
Pc doki házhoz megy
Olyan ismert világhírű informatikust mondj aki házhoz jár rendszert karbantartani. A tűzoltók is házhoz mennek szolgáltatnak nem terméket állítanak elő nem is tudnak terméket előállítani, mert mit?
Kell. Meg gátlástalanság.
Na most a biztonsági őröket fikázzuk?
Hülye mind
Kivétel a reptérieket, mert azok között páran olvassák a fórumot
Mondjuk a Röcsöge Disco-s kidobó és a reptéri őrök közé nem vonnék párhuzamot. Itt a higgadt határozottságot jobban értékelik, mivel mindegyik fegyverrel rohangál.
Többségükkel jóban is vagyunk, csak a főnökük volt ostoba, de az nagyon. Annyi faszságot kitalált, aztán a reptér hátsó részén ahova már senki nem látott el, együtt szidtuk az őrökkel
nem mondom hogy nem kell hozzá érzék és tudás
Na,újabb bevásárlós sikersztori,asszony meséli.Anyuka megy két gyerekkel,jön a biztiőr,-aa,egy felnőtt egy gyerekkel mehet be.Kérdezi az anyuka hát aztán hova tegyem az 4 éves gyereket?Őt az nem érdekli,nem az ő dolga.
Aztán szerencsére jött egy leleményes ember,mondta,semmi gond az egyik gyereket betesszük az én kocsimba bemegyünk bent meg visszaül.így meg is oldódott a dolog.
Ja, az a pokoliban volt, tisztára elfelejtettem. Qrva rég volt, mikor láttam... úgy 40 éve.
Alsógatyában?
Áááá, Pokoli torony, anno mikor bemutatták, kedvenc filmem volt Pól Nyúmen miben oltott tüzet?
Cukker nyúlta, ez tény, de hogy hogyan menedzselte, az más kérdés - jól. A többi eltűnt, ő meg világcég lett pár év alatt. Azért ehhez is kell tudás.
na elmész te a p.csába
Egy halom híres tűzoltó van
ott van például
dvéjn dzsonzon
dzsef bridzs
jos brolin
pól nyúmen
dzson cena
a teljesség igénye nélkül ott van még a
tűzoltó kutya is
A vodka kamu.
a cukerberg erősen kilóg
lopott ötlet és egy baszott nagy adag szerencse
az iwiw előbb volt mint a fészbuk, csak az iwiw nem jött össze, mivel nem usás volt
ja, bocs, banán az asztra zenekarosoknak kell, az van csimpánz vírusból
Vegyél neki Vodkát meg banánt, ezeket kívánni fogja... mellékhatás
Steve Jobs, Bill Gates, Paul Allen, Sergej Brin-Larry Page, Zuckerberg (őt utálom) Linus Torvalds - ők letettek valamit a közös asztalra is, mellesleg ismertek, gazdagok.
Biztos van ilyen tűzoltóban is, de olyat pont nem tudok
asszony jövő héten kapja a ruszki vakcinát
ukránnak jobban örültem volna, az ukrán ribik tüzesebbek
Vegyetek inkább kazánt, van egy celsius 19kw-os vegyestüzelésű 2009-es és alig volt 2X begyújtva, olcsóért.
Én pl. ismert vagyok a helyi asszonykörben viszont ismeretlen a forbes magazin listáján.
De kinek hol milyen körben?
Az ismeretlen ellentéte.
Egyáltalán mi az hogy ismert informatikus vagy tűzoltó?
Ez csak a személyes tapasztalatom... bocs, hogy sértegetem a barátaid! Egyébként azt is írtam, hogy az idősebbek normálisak - ha már idézel...