Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vektorokkal vagy harmibc éve nem foglslkoztam, de akkor nagyon megutáltam
Tüdö? Mondjuk asse sok van a troszkás belsejében
Valami igazi komcsi buzi lehetett. Ma volt a mentös csaj a tévébe és mondta kaptak egy csomo ingyen.hamburgert.
Ugyanmár, a nyugatifenytől barackmaggá zsugorodott agyában mar nincsen ér ami emboliaval el lehetne zarni.
Jo a szputyik, semmi mellekhatas, bar nem bejaratott elolt virust tartalmazo hanem adenovirus vektor vakcina.
Legalább késöbb kapsz emboliát
Mindegyik.biztonságos és megfelelö.......
helyesen: tudatmódosító.
Amúgy ez nem jó válasz, mert ha csak a pénz és a profit a lényeg, akkor az intézetis embereket el kell adni szervkereskedőknek.
Így van.
Ha ma, 20:30-tgól nem lehetne kapni sem dohányt, sem drogot, sem alkoholt, nem lenne facebook, twitter, tik-tok, nekem semmit nem változna sem az életem, sem a közérzetem.
A sör gyártás megszüntetésével dettó.
ennyi erővel az alkohol árusítást is meg kell szüntetni, de a dohány se jobb
amúgy ha csak a bor megszűnne emberek százezrei szopnák be csak magyarországon
asszonyt is putyin szúrja
ruszki csipp lesz benne
Én az egész miatt bánkódom.
De én az elejétől fogva úgy gondoltam, hogy a jól bejáratott technikával készült kell nekem, vagy orosz, vagy kínai.
Jó lesz ez, a kisebbik fiam is azt kapta.
Ne aggódj rajta, abból egy hónap múlva megkapod a másodikat, és akkor pünkösdre teljesen védett leszel.

Nekem az a bánatom, hogy az Astra-ból csak június elején kaphatom meg a másodikat.
http://youtu.be/8GxuRudIkkM

Te tudod még énekelni? Majd újra eszedbe fog jutni, fülbemászó dallama van.
Amúgy győzött az erőszak, vasárnap reggel megyek Sputnikért...

:-(
Mert nekem minden tudat módosító és káros szenvedély eszközével elvi okaim vannak.
A rövid válasz meg az, hogy rohadjanak meg a drogosok.
Miért nem inkább kendert nevelsz?
Nem csak az AstraZeneca okozhat bajt: https://index.hu/kulfold/2021/...
Nekem már itt van 12 tő chilli paprikám.
A féktelen túlnépesedésre nem a technikai fejlődés erőszakos gátlása a megoldás.
Ezt csak úgy megjegyzem.

Volt már egyszer ilyen beszélgetésben részem, amikor a buzi sötétzöld azt akarta erőltetni, hogyne gépesítsünk meg kézzel műveljük a földet, és különben is bio termesztésé a jövő, erre sajnos azt kellett mondanom, hogy rendben nekem tetszik az ötlet, csak akkor pont annyit fogok termelni, amennyire szükségem van és így nem lesz miből segílykéket osztogatni, sem a nigger kannibáloknak Afrikában, sem a cigányoknak, azok éhen döglenek te (a sötétzöld) meg nem fogsz a segílykékből lopkodva élősködni más baján...

Higgyétek el, nem kell más érv a hülyék ellen.
nem szoktam sértődős lenni
a karaj az karaj lenne
disznós ismerős nincs