Így van.
Ha ma, 20:30-tgól nem lehetne kapni sem dohányt, sem drogot, sem alkoholt, nem lenne facebook, twitter, tik-tok, nekem semmit nem változna sem az életem, sem a közérzetem.
ennyi erővel az alkohol árusítást is meg kell szüntetni, de a dohány se jobb
amúgy ha csak a bor megszűnne emberek százezrei szopnák be csak magyarországon
A féktelen túlnépesedésre nem a technikai fejlődés erőszakos gátlása a megoldás.
Ezt csak úgy megjegyzem.
Volt már egyszer ilyen beszélgetésben részem, amikor a buzi sötétzöld azt akarta erőltetni, hogyne gépesítsünk meg kézzel műveljük a földet, és különben is bio termesztésé a jövő, erre sajnos azt kellett mondanom, hogy rendben nekem tetszik az ötlet, csak akkor pont annyit fogok termelni, amennyire szükségem van és így nem lesz miből segílykéket osztogatni, sem a nigger kannibáloknak Afrikában, sem a cigányoknak, azok éhen döglenek te (a sötétzöld) meg nem fogsz a segílykékből lopkodva élősködni más baján...
Ha ma, 20:30-tgól nem lehetne kapni sem dohányt, sem drogot, sem alkoholt, nem lenne facebook, twitter, tik-tok, nekem semmit nem változna sem az életem, sem a közérzetem.
amúgy ha csak a bor megszűnne emberek százezrei szopnák be csak magyarországon
ruszki csipp lesz benne
De én az elejétől fogva úgy gondoltam, hogy a jól bejáratott technikával készült kell nekem, vagy orosz, vagy kínai.
Nekem az a bánatom, hogy az Astra-ból csak június elején kaphatom meg a másodikat.
Te tudod még énekelni? Majd újra eszedbe fog jutni, fülbemászó dallama van.
:-(
A rövid válasz meg az, hogy rohadjanak meg a drogosok.
Ezt csak úgy megjegyzem.
Volt már egyszer ilyen beszélgetésben részem, amikor a buzi sötétzöld azt akarta erőltetni, hogyne gépesítsünk meg kézzel műveljük a földet, és különben is bio termesztésé a jövő, erre sajnos azt kellett mondanom, hogy rendben nekem tetszik az ötlet, csak akkor pont annyit fogok termelni, amennyire szükségem van és így nem lesz miből segílykéket osztogatni, sem a nigger kannibáloknak Afrikában, sem a cigányoknak, azok éhen döglenek te (a sötétzöld) meg nem fogsz a segílykékből lopkodva élősködni más baján...
Higgyétek el, nem kell más érv a hülyék ellen.
disznós ismerős nincs