Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Huhh,szerintem te vagy impotens ha csak az asszony tud bevásárolni gyerekkel és nem tudsz rá vigyázni vagy elmenni vásárolni.
Nem létezik hogy vásárolni csak gyerek+babakocsi combóval lehet.Mert ha igen beszerzek egyet.
Mama,szomszéd,munkatárs stb.
Hát,nem én vagyok fafejű,te vagy ostoba.Én azt nem tudtam hogy impotens vagy és nincs gyereked,de így már mindent értek.
Ha ezt végignézted, miért nem szóltál rá a biztonsági őrre ?! Vagy miért nem szaladtál és vettél neki gerincet gyorsan ?!
Különösen ha dolgozik...vagy nincs is.....
Fiatalon én is adtam többx, katonaként, nem zavart egyáltalán. Ott is volt, aki amúgy kemény volt, mégis összecsuklott a látvány, a szag... de most öregen én se kívánom. Kibírnám, de nem esik jól. Most januárban vettek vért laborhoz, ha nem egy nagyon csini kis vékony fatal csaj lett volna a szuris, akkor ki se bírtam volna
A niggák meg felkötik lepedővel a hátukra az alient.
Felőlem berakhatja a mélyhűtőbe is.
Vagy küldje vásárolni a fatert.
A babakocsi nem csak szállító eszköz, hanem a gyerektartáshoz szükésges mindenféle speciális eszközökkel felszerelt univerzális műhely kocsi is. Tehát nem biztos hogy az ellopás a legnagyobb gond :)
Láccik nincs gyereked Ez nem teljesen igy van, az meg főklént nem mindegy mekkora az a gyerek.
Nem fogják ellopni,bicikizárral stb.De a bérzsaru is vigyázhat rá.
Konkrétan nem értem magadtól vagy ennyire fafejű vagy teteted.
Neked lehet nem volt sehol gond,nekem sem volt. De csináld már meg ezt egy pár hónapos gyerekkel,aztán még ha idősebb is lenne a gyerek,ki a tököm hagyná kint a babakocsit?
Akkor nem megyünk.
Hetvege lesz szopas.
Nálunk is klappolt tegnap lidi, aldi, ezekbe voltam.
Lerakja a babakocsit,bevásárlóba a gyereket oszt usgyi,lidl-nél és a madarasban sem volt gond,ugyanúgy megy,a madarasban ki van írva 1280 ember mehet be eccerre,legalabb nem lép senki a másik lábára,kultúráltan lehet vásárolni.
Engem nem zavar a tű, így ha tudok segítek. Azt ha nem kell mehet rizsába.
Csessze meg ez a nm alapú számolás is,tegnap az egyik multinál anyuka megy a babakocsival,szól neki a biztiőr hogy csak bevásárlókocsival,persze csak nagy kocsi van,aztán anyuka elment bevásárlás nélkül.Hát,biztos elküldtem volna a picsába a biztiőrt.
Valahogy úgy.....
Ako te a gyógyszeripar lelkes támogatója lettél. Gondolom fele gyógyszer az első felének a mellékhatásaira van? Inkább igyál csapolt sört, ugyis jobb mint a flakonos.
Régen (tizenpár éve) jártam én kocsmába is eleget (amíg a gyógyszereimtől még lehetett... ). Csak azokba, ahol volt csapolt sör. De tényleg.
Transzfogaras még nem az igazi....

http://youtu.be/87D-GzRNOq4
Hogy, mikor műanyagflakonos lidlis ócsó sört iszol?
Én csak a sörcsapolást bírom nézni....
Mondjuk a véradást azért annyira nem élvezném, ki is hagytam eddig az életemből.