Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nem méret függő,nagyon nem.Nem is érdekelne,egyrészt nem a ringben vagyunk hogy a súlycsoport számítson,másrészt próbálnám,próbáltam volna ésszerűen megbeszélni.Nem is tudom miért kéne hogy számítson hogy mekkora.
Hülye segg,egy ilyen szart mé ne lehetne a kerekek nékül belebaszni abba a redvás bevásárlóba?
https://www.astibababolt.hu/sp...
Faszé hajtogatod a hülyeséget.
Amúgy kurvára nem fontos vásárolni.Maradjon a seggén otthon mint bogyó.
És ezzel nem akarom a bízt.őrt védeni!
Nem minden biztonságiőr 140 centi, szemüveges és 45 kiló.
Van egy bízt.őr barátom, ennek épp az ellenkezője.
Én inkább hallgatnék arra, amit kér, normális hangnemben.
Úgy gondolom, ha nem egy csoffatt kis nyomorék áll az ajtóba, átgondolja az ember a mondanivalóját.
Talán még te is.
Te szerencsétlen,nem a mózeskosárral együtt rakják be az autóba,hanem a babyhordozóval,ha a a babakocsi 3in1-ben funkciós,de minimum 2in1-es.Ha te a mózeskosarat berakod a bevásárlókocsiba(szerintem egyébként bele sem fér)akkor oda már nem kell mást pakolni.Ne legyél már ostoba!
Amiből eddig csak pl 2 db-ot vettünk, most 4-6-ot.
Aminek a szav.ideje bírja, abból kartonnal, gyűjtővel.....
Így nem kell járni gyakran boltba.
Más is meg tudná oldani, ha rá lenne kényszerülve.
Csak már egy-két nőnek a boltba járni is pótcselekvés.
Bírják már ki ezt a kis időt!
Utána vásárolhat, viheti a gyerekeket akkor és oda, ahova csak akarja.
Ez a vírus, sok lemondással jár mindenkinek.
Naszóval,párhónapos gyerek,a gyerekkocsit kétfelé lehet venni,tudom,láttam,pláne hogy a kocsiba is azzal rakják be.Ezt a mózeskosár felsőt gyerekkel együtt be a nagybevásárókocsiba,ezt is láttam.
Ha meg nagyobb a gyerek elfér a tolókocsi gyerekülésében.
Ja, és még valami! Van tapasztalat oljaszint kémlelő ablak cserére? Felette mód érdekelne, szivárog és cserére érett! Köszi.
Sziasztok! R110RT-m van, a múltkor tapasztaltam, hogy a felső ABS lámpa először tétován, majd határozottan világítani kezdett menet közben. Az egész olyan érzetet keltett bennem, mintha valami kontakt baja lenne, anál is inkább, mert teljesen rendszertelenül hol világít, hol elalszik. Mindez egy első-hátsó fékbetét csere után! Van erre valakinek tapasztalat? Mi lehet az ok, és hogyan lehet megszüntetni? Köszönöm mindenki válaszát!
Össze B+. Ott van a megszokott környezetében, kezében a játéka, le van lassulva. Erre felébreszted, kirángatod, bele gyömöszölöd a retkes teszkós kocsiba, amiben ülni sem tud rendesen, nem adsz oda neki semmit, mert 20 mp múlva úgyis elejti, de mindegy is, mert már addigra ordít
Mondom hogy hülye vagy ehhez, sztem dobd a témát...
Képzeld, egy pár hónapos gyereknél mondhatjuk hogy összenőt a babakocsival.Ha nem,akkor meg két kéz kell hozzá.
Nemond hogy a gyerek összenőtt a kocsival?
Te meg fafejű idióta.De ezen nem veszünk össze.
Honnan tudná ezt egy töketlen barom.
Persze, még gyereket tolva is Adottság kérdése... bár a kicsi gyerekem 23, nehezen férne el babakocsiban. Eszembe nem jutna szólni egy kismamának, hogy vegye ki a gyereket - mivel nekem is volt kettő.
Neked meg nem volt, ezért beszélsz hülyeségeket össze tapasztalat nélkül.
Te nem empatikus nem vagy,te egy igazi barom vagy.
Oldja meg az anyuka ha akar menni bevásárolni,nem vagyok egy empatikus figura.
Meg lehet.Csak akarni kell.
Hát ezt mondom én is,leszarom a szabályt,menjen babakocsival aztán vásároljon.Egy idióta lehetett.
Te bevásárolni tudsz?
Mert nem én voltam ott,hanem a 13 éves lányom.Ha ott lettem volna,akkor biztos találtunk volna erre megoldást,nem ment volna el így bevásárlás nélkül az anyuka.
B+ az nem életszerű, hogy az anyuka rángassa ki a gyereket a kocsiból, hogy tudja tolni a kosarat... én biztos elküldtem volna a biztiőrt az anyjába, egy IQ lite mind
Ezt te nem érted, de ha valami véletlen folytán lesz gyereked, meg fogod érteni. Az anyuka egyrészt ki akar mozdulni anégy fal közül, másrészt nem mindig áll rendelkezésre segítő, harmadszor abevásárlás nem mindig meghatározott list a lapján történik, illetve tele van eldöntendő kérédésekkel. Többnyire nem négy kifli kakaó felvágott kombóért ruccannak le a boltba