Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hol vagy tűzoltó?
Most döbbentél rá?Mondtam már egy párszor.
Akkor sofőr vagy.
Hol?
Egyes szeren vagy sofőr?
Én meg a mai napig. Miért hinném el?
Nem, írtam hogy ezeket tudom konkrétan megemlíteni. Nincs itt a kékkönyvem, van egy papírom régről, ezzel kezdtem.
Még kékkel se megy annyit.
Ezt hidd el!!!!!
3 évig vonultam vele egyes szeren.
2009-2012-ig.
Utána jöttek A Renault-ok.
Ezekre van papirod amiket leírtál?
Sofőr vagy?
Bizony 140.Amíg nem lett tartalék és vitte boldog boldogtalan megyén belül és kívül.Aztán leharcolva meg visszakerült.
Atego 2000-es?Mifelénk nem.
A Sprinteren kívül a többi baromság!!!
Atego 140?
Egyébként a 2000-es is Atego
Ezekre van papirod?
Szerintem egyikre sem.
Ha lenne akkor másra is lenne..
De neked adok igazat.
2000-es 110
4000-es 115
atego 140(fénykorába)most már csak 125-130
VÍz(renault)110.
pálya(sprinter)160
A többire nem emlékszem,legalábbis konkrét számra nem.
Szuká bljaty.
Elég ha leírod, hogy nálatok melyik olyan virgonc!
Kíváncsivá tettél.
Mert nagyon magabiztosan írtad, hogy egyik sem tilt a Rába-n kívül.
Lehet neked nem hat vagy placebot kaptál annyira véded a komcsikat, neked mar nem kell chip
Gyanítom, hogy nem vagy sofőr.
Mert az összes Renault és a Rába és Mercedes Steierle van szabályozva.
Ezt inkább hagyjuk megint!
A reptéri autókat nem ismerem, de a nálunk rendszeresített autók max 105-nél szabályoznak.

26 éve vezetek tűzoltó autót, 95%-van minden autóra van papirom, de legyen neked igazad!
Melyik autóra van meg a kezelőid, amivel vonulsz is?
Asszony még mindig agyal lehet nem kellene elmenni a ruszki szuriért
De igazából nem sok a választás pfizer meg a másik USA nem sok van, amúgyis többnyire a puncsosok kapják, Astra nagyon fikázva van, kínai nincs
Szóval nem sok a lehetőség
Sofőr vagy,tudnod kéne.Rába kivételével tulajdonképpen egyik sem.
Semmit nem ereztem ebből.
Az ismerőseid mind meeeehhhh.......
Lehet a 2. adag ütősebb.
A munkahelyemen a Pfizer és a Sputnik között lehetett választani, akkor nem kértem, mert a kínaira gyúrtam, de az most nem lesz.
Akik nálunk kérték, azok kb. 1/3 Sputnik 2/3 Pfizer. A Sputnikosok nem panaszkodtam a következő nap különösebben, a kisebbik fiam egy délelőtt enyhe fejfájással feküdt, ebéd után verte a gépet annak rendje-módja szerint.
Pfizernél az oltott kéz fájdalmára, duzzanatra, pirosságra panaszkodtam, illetve volt, aki nyirokcsomó duzzanatot említette. Feleségem egy napig a Pfizertől volt a halálán.

De mindenki túlélte.
Hát, ha így van, engem is megvádolhatnának, hogy munka közben beálltam a hamburgeres sorba.
Akit ezzel oltottak ismerőst, mind 1-2 napig szarul volt, láz, végtag fájdalom stb.... azt mondtak életük legazarabb 1-2 napja volt
Emellett, mint a BNT162 esetében is, önreplikálódó és önerősítő RNS-t is használnak.

https://www.pharmindex-online....

Én ettől félek.