Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Münchausen.......én egyszer (vagy sokszor) simán legyorsultam lámpánál Hiace-eket, Proece-ket néha Panamérákat úgy, hogy a kéziféket sem engedtem ki...........izzadtak a tulajok, de mit tudtak csinálni?.....legközelebb a holdra lövöm ki magam.
aki igazi csippes az megoldja a rádió antenna kábelon is
Huhh,hiányzott ez az olajteknő mint szar a zsebbe.Csak a paszta eltakarítása rémálom,nem is végeztem.
Gondolom nincs értelme visszaolvasni.
Akkor mindenki nagyot szív, nem tudsz "csippest" hívni mert elég komoly plomba van mindenhol ahol be lehet avatkozni (és ellenőrzik is útszéli ellenőrzéskor is) amit a sima csippes nem fog tudni megoldani, ahhoz hivatalos illesztő kell akinek joga és lehetősége van a plombát megbontani és feltenni (mint a villanyóránál), viszont ilyet manapság nehéz találni aki az egész életét erre tette fel és pár tízezerért kockára tenné, 10 éve még lehetett találni ma már nem. A kábelt meg szintén nehéz bárhol megbontani mert un. páncélkábelben van az össze vezeték amit könnyű végigkövetni az ellenőrnek, hogy valahol megsértették-e vagy sem, nem azt mondom, hogy teljesen kizárt, hogy vannak csalások, de azt igen, hogy ma már ez nagyon kockázatos és igen biztosnak kell lenni abban, hogy nem buknak meg.
mi jártunk úgy sok éve hogy amikor kint voltunk akkor szórták a repcét repülővel, ott nem csak a méhek hanem is kaptunk bőven
utána sose vittem repcére, a napraforgó is mindig kinyírta az állomány legalább felét aztán ha 5 évente hozott értékelhető mennyiséget
végül csak akác meg vaddohány lett
Te nézed rosszul nagy eséllyel, pár billencses a régiek közül tényleg megteszi, de csak akkor ha "védve" van, van ilyen, de nem sok cég.
3.5T fölött igen, mindben van kötelezően sebességhatároló amit a régi típusoknál ki lehetett iktatni, de vagy 25 éve attól is védve van a maiak meg egy halom helyről veszik a jelet így csak nagy pénzért lehetne, de nagy a lebukás veszélye így kevesen merik megtenni.
Azt mondják ha kint a szipókája, mérgezés. Én még olyat nem láttam amelyik hullának ne lett volna kint a kaptár aljában az öreg méhnek is kint van, az biztos nem mérgezés.

Felétek nem tudom mennyire és mivel vegyszereznek, itt szerencsére mi megúsztuk a vegyszereket. Volt amikor a repcét délben szórták, fel is háborodtunk. Lekezelő buzi volt a növényvédelmis de azt mondta kb 3napig a méhek nem fognak rámenni a repcére. Nem is mentek. Rekord mennyiségű meg minőségü repcénk lett abban az évben.
Amúgy én mindössze azt írtam amit én gondolok a túlpörgetésről, de igazából ebben nincs tapasztalatom hisz 1-2 lejtőt kivéve soha nem megyek kamionnal 90-nél gyorsabban, de ott is legfeljebb pár másodpercig különben felírja gyorshajtásnak a kártyára amiért szintén büntetnek 3 évig ha kiolvassák. Azt elképzelhetőnek tartom, hogy hosszú váltóval (minden típusnál van többféle váltó) ha nem olyan nagy a súly akkor elérheti a 140-et persze nem tudom, hogy mennyi egy vonulós kocsi össztömege egy átlag tgk.-hoz képest.
ezek mérgezésre is gyanakodnak mert sok volt bent kinyújtott nyelvvel
na mindegy én örülök hogy eladtam, mert a vége felé túl sok szopás volt vele
a harkály sokkal rosszabb, basztatja télen a kaptárakat aztán off lesz a család
A tűzoltóságnál lehetetlen.
Civilben miért ne lehetne???
Hol irtam ilyet????
Direkt vagy ilyen értetlen?
A kurva anyjukat... nyár elején vagy végén ha bejön egy egy hűvösebb idő már elkopik a lábam annyit sétálok a méhek között hogy elriasszuk őket. Ki lehetne lövöldözni de drága a büntetés meg tudom hol fészkelnek. Az oduk előtt millió a bogármaradvány és a méh alkatrészek ritkák.
Saját magad ellen beszélsz, nem lehetetlen, tehát lehetséges, mégis állítod hogy lehetetlen.
Nekünk nincs sok, 40. Most eladtunk 10-et, azonnal lecsaptak rájuk, rengeteg elpusztult a télen. Nekünk család nem ment el, volt ami gyenge volt beteleléskor, lett álanyás. Úgy mondom hogy a nép megmaradt de elveszett pár anya.

Atka vitt rengeteg családot el.
Gyurgyalag se hallhat éhen
És a katasztrófavédelem pont úgy működik, hogy odahívom egy csippest.
Vakon vagy, nem kicsit ebben.
Ki írta hogy lehetetlen????
A lényeget fogd már fel légyszíves!
Szerinted véletlenül adják át épp így az autókat????
Én áltam mixer mellé pályán 120 nál gps szerint. Tűzoltó autóval is gyorsultam piros lámpánál kecskeméten a hajesszal, hát nem hagytam el
Az alatt a 10 perc alatt amíg ott álltam a parkolóban a bejárónál, addig lélek se be, se ki....
Amikor mosni kellett
nektek a méhek hogy állnak?
épp most beszéltem egy ismerőssel azt mondja neki 110-ből nulla, apósának 120-ból nulla a környékben még egy embernek nulla
apósa kb 60 éve méhészkedik ilyen még sosem volt hogy nullás lett az állomány
szóltál volna átbillentelek a holtponton
akasztó nincs messze
Akasztói halastavaknál mekkora a mozgás
És mi van ha odahívsz egy csippest aki kiüti belőle a tiltast ?!
Ne tedd már a vakot, hogy lehetetlen.