Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne bassz én sem vagyok éhes, pedig gyapotszedő vagyok.
Jah és jelen pillanatban csak a gyakorló elmebetegek jönnek be megmondani hogy mikor mit és hogy nem akarják megvenni.
És ahogy hallom az üzletkötőktől országos helyzet.
Tehát ettől még nyugodtan léphetnék pár napra.
Ha pénzéhes lennék már valami multinál melóznék alkalmazottként.
A bezárás a folyamatban lévő vásárlókat és szállításokat akadályozná.
nem mindenki olyan pénzéhes mint te hogy nem mer bezárni pár napra

nekem pl 2 hét karantén sokkal olcsóbb lenne mint 2 teszt
Nem a teszt a gond,hanem a plusz napok.
szíve joga
Tudom,de kawa ugy megy hogy teszt hegyeket csinaltat.
Múltkor bemásoltam…. a konzuli szolgálat által írottakat is
Kösz.
úgy nézem evvel az egy oltással kibírom a nyarat, második nem is fog kelleni, sokkal olcsóbb lesz a buli mint az elején számoltam
Lehet menni tesztekkel is.
Alapbol nem felig.
Kénytelen voltam
Ne röhögj, te is ugyanazt kaptad....
még nem, lehet a 6. adag után már lesz.....
de az is lehet addigra már félig gibbon lesz
Tapasztalst es engedelyezes ket kulon dolog.
Bogyonak nem lett verrogje.
állitólag az ebola elleni cuccnak 10+ év kellett mire engedélyezve lett
nem vagyok itthon ezekben keresgélni meg lusta vagyok
de mrns oltás még sosen volt engedélyezve, ezek az elsők

amúgy ne gondoljátok azt hogy azt mondom ezek szarok meg veszélyesek
csak annyit mondok nincs hosszabb távú ismeret, ami nem feltétlen okoz majd gondot de bármi megtörténhet
pl a vérrögös astrától sem volt semmi info, most már lehet tudni hogy okozhat, azt is hogy nem magában a vakcina de más szerekkel együtt lehet rög
csak ugye erre okosabb ötlet úgy rájönni hogy nem milliós számú a teszt közösség
Értelmes emberek kénytelenek így tenni, mert csak a Pipi félék születnek a megcáfolhatatlan tudás birtokában
Utananeztel?
Mutass olyat amit elobb 20 evig teszteltek?
Uaz gyakorlatilag a hatása, mint a vektor alapú vakcinának, csak itt még a génmódosított adenovirus sem kerül be a szervezetbe és az sem okozott semmit…. Itthon 1982 óta használják a vektor alapút is pl inzulin injekció is így működik. Az mRNS alapúnál pedig semmilyen vírussal nem kell találkozni, csak a válaszreakció lép fel, az mRNS pedig lebomlik, ezért van vedo burokban a beadáskor, hogy nem bomoljon le azonnal, legyen valaszreakcio, ideje a szervezetnek ellenanyagot termelni…. a megbetegedéskor uigy valaszreakcio van, csak itt meg a vírussal sem találkozik a szervezet….
van hosszabb távú?
a csudafájzer is nemrég kezte a 3 éves teszt időszakot x ezer emberrel
utána már lesz némi tapasztalat
Dehat nincs vele tapasztalat. .......
A netes hoax-okkal ellentétben a mRNS max egy-két hét alatt lebomlik a szervezetben, nem esélye nincs megmaradni, DNS-be meg pláne nem épül be