Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10 évig használtam egy mosogato gépet, amit elvittek utána 45e Ft-ért az is elektronikai hibás lett… egy db reed relét kellett cserélni volt vagy 150 Ft
Ha küldesz adatokat megnézem. Megvan motor, érzékelök minden.
Hát valahogy így nekünk az egy év négy hónapos whirlpool mosógép állt meg F18-as hibával múlt héten panelcsere folyamatban
szereztem panelt én is ugyanaz a kinézet ugyanaz a gombok a centrifuga fordulat azonos kb azonos évjárat csak a típus számban volt kicsi eltérés és már nem ment avval a panellal
haver ilyeneket szerelt anno, neki is volt pár
Hát ha felültöltös akkor az összes elektromos cucc megvan a padláson.
nekünk nem ugrált egyik sem, csak elektronikai hibák voltak
most se ugrál mert a centrifuga olyan fordulaton megy mint a mosás az egész gép fasza csak az a buzi panel kellene hozzá
nem dobtuk ki mert minden nyáron ki van mosva a rongy szőnyeg aztán avval mossuk
valamelyik gépen meg az öblítőstop gomb akadt be szoftveresen, mert bármit csináltunk a jól működő sosem használt gombbal( kikötni átkötni) mindig megállt, és kézzel kellett arrébb pöccinteni, új panellal ez a hiba is elmúlt volna
Nekem van tartalékba 3 db Patona akksi. Amikor megvettem őket, akkor kb. ugyanannyit bírtak mint a gyári Sony, két évvel később már a felét sem (egyformán, szép sorban használom őket). A gyári még most, 5 év után is hibátlan, semennyit nem csökkent a kapacitása.
Nekünk.felültöltös.mosogép volt hatodik érzék mer az legalább jo drága. De uj korátol ugy ugrált majd felvert a járolapot, hiába cseréltek kétszer is lengéscsillapitot benne, jonéhány szoftverfrissités, aztán egy centrifugálás alkalmával tele lett vele a fürdöszoba mert leszkadt a dobtetö és atomjaira hullott.
Gondoltam hogy veszek hozzá mégegyet, te akkor kell a töltő is... így inkább rádugom a powerbankot amikor idő engedi.
mosógép? a teljesítmény panelnak mondott lófasz kis lapocska meghal kb 1000 mosás után, amin van 3000ft alkatrész és 30 ért adják
a vicc az hogy ebből van olyan sok féle hogy a szinte azonos gépeké se cserélhető fel
plusz a felültöltős ajtaja már egy év múlva rohad
nekünk volt kettő anyáméknak egy de mind így járt, haver szerel ilyen szarokat is az mondta örülhetünk ha 1000 ciklust kibír
én váltotta a legalja mosogépre sunlight vagy mi a rák, miele akartam venni de haver azt mondja ezek már nem azok a minőségek mint 20+ éve voltak, szóval nem éri meg a 5-6x árat
a legaljára is van 2-3 év gari utána megy a kukába
Majd amikor az orvosod is így áll a betegséged kezeléséhez, akkor megnézném a képedet.
A mienkben nagyon pici akku van, ráadásul kajál is rendesen. Egy nap 2-3 akkut simán le lehet meríteni. A gyári akksija még bírja is, de az utángyártottak (még a nevesebbek is) kb. szarok...
Igen, az MDV a Midea saját terméke.
Nekem nem bír ki a sony egy napot, de azért mert szinte vègig be van kapcsolva, 70-350 stabija eszi az akkut meg a raw sorozatok. 5-6óra az erdőben és lemerül.
Igazad lehet. De nálunk az a bő 3 éve akciósan, az eDigitalnál 99 ezerért vásárolt inverteres, 3,5kW-os hűtő-fűtő Whirlpool klíma hiba nélkül teszi a dolgát (55 ezer volt a márkaszervizesek által elkövetett felszerelése), akkor meg miért adnék ki érte háromszor ennyit? Öreg - hűvös, de nyirkos - parasztház, évente 2x2 hetet fűtünk, és kb. egy hónapot hűtünk vele. A 62 nm-t simán lekezeli....
Soha sem használtam őket úgyhogy nemtudom mennyire jók, tartósak. Csak beszerelem
Több helyen azért akarnak whirpoolt mert sokéves mikrójuk whirpool és Istenitik hogy mennyire jó

Klímát most egy 3,5-es mideát rakattunk fel, tök jó wifi minden, meglepődtem hogy 250-et kértek, azt hittem drágább lesz mert nekem a 2,6-osat rakták 3éve 180-ért, MDV-t. Azt mondta a gyerek ebbe is tud wifit mert ugyanaz mint a midea.
nekem 4 ceruza akku van a fotomasinában, olyan sok képet bír hogy annyit nem lehet fotózni egy nap hogy lemerüljön, vagy 10 éve voltunk család+ismerős család eger és környékén ott kibírt 3 napot, pedig 10x annyit kattintgattam mint szerettem volna
Enyém is tudja a tizszeres zoomot.....de vélhetöen nem.ugyanaz a minöség....
Konyhagépekben, mosógépekben otthon vannak. Bár én a mosógépüket használtam.de nem jött be.
És? Az nem elég?
Este feltöltöm a többi kütyüvel együtt.
Utoljára akkor cseréltem akkut amikor két ceruza elemmel ment a fényképezőgép
a rossz fényviszonyokat szerintem ne erőltessük, mert egy középkategóriás telefon is olyan remelül összekja a képeket hogy sokkal jobb mint amit te annyi idő alatt megcsinálsz
a 10x zoom az tényleg nem megy neki, de ez úgy van hogy akinek rövid a pöcse az álljon közelebb
úgy 1 milla emberből lehet egy "természetfotós" aki elhiszi magáról hogy ő jobban fotóz mint bárki más és természetfotózni is tud
igazándiból mások számára ugyanolyan tök érdektelen képeket készít mintha egy 50 ezres mobillal tenné

amúgy a huawei p8 lite telefonommal( ami jó szándékkal volt újonnan is középkategóriás) olyan panorámafotókat csinált az erdélyi hegyekben hogy el sem hiszem ha nem én csinálom
persze ezeket se néztem meg sosem csak 1x itthon hogy miféle minőséget sikerült neki összehozni
az hogy nézegeted a "munkáid" az egy bizonyos fokú perverziót sejtet, de neked elnézzük legyen ez a legkisebb agyi hibád

mi motorozni csak azért viszünk telefont hogy aki bénázik azt megörökítjük, erre a telefon kitűnő
esés-fotó- szedjük le róla a motort
Mi nagyon sok fajta gépet szerelünk be konyhákba. Heti 1-2-3teljes szett.
Szerintem nem olyan rossz a whirpool, nem tudom mennyire tartósak de kidolgozásra nem rossz. Én úgy vagyok vele ha valamibe energiát fektetnek hogy a nem látszó részei is jók, akkor biztosan figyeltek a belsejére is.
Elektrolux, aeg, bosch, siemens, miele stb, minden márka van. Talán a miele ami egyértelműen minőségibb. De pl az aegnek is van nagyon sok olyan modellje ami nagyon gagyi, de az olcsóknak is van olyan ami baromi jó, csak nem siemens logó van rajta
Meg van sok olyan ami csont ugyanaz a drága is olcsó is.
Eleve a whirpool nem gyárt és sose gyártott klimát. Szerintem az egyetlen aki minden évben megtenderezteti az elvárásait a kinaiakkal és a legolcsobb matricázhat abban az évben.
Röhej a müanyagok minösége is. Egyetlen készüléknél se fordul elö hogy a csepptálca hosszában elreped bö egy év után. Amit persze egyediként reklámoz hogy nála egybe van épitve az alaplappal amivel falra akasztodik. Ennek következménye hogy. a több tizezres alkatrészt közeg visszafejtéssel két órás munkával miszlikre szedve tudod.cserélni szemben a többinél.ahol kb huszperc a csere.
azért nem semmi hogy az alja whirpool a sok reklámmal elérte hogy ő egy " igazi jó márka " lett
a nép 90%-a meg elhiszi hogy tényleg fasza
Ez talán.kizárolag csak a hulladék whirlpool faszsága.