Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tervet már a cucilimusban is mindig túlteljesítettük!
De honnan szerezzen a Pipi hozzá színben passzoló ződ f@szt?!
Ennél te okosabb vagy szerintem!
Pont leszarom!
Ez az egyetlen profilom a net világában!
Amúgyis csak egy globális adatbázis!
Szerintem is kár hőbörögni, végre megszabadultak ettől a szartól
Nekem külön macera volt mire sikerült töröltetnem magam.
Meg lehet oldani, ez lenne a cél alapvetően, de a gond az, hogy idén már májusban elhasználtuk a föld ez évre szánt erőforrásait, szóval annyira nem jött ez még össze.
Rasszista!
Attól hogy zöld a bőre még lehet dugni
Te csinálod magadnak. Aztán majd amikor megkapod 40 évesen az első infarktusod, akkor jó esetben eszedbe jut hogy nem is kell annyira kapkodni.
Csak fele annyira.
na
megnéztem gépről még megy a fészbukk
telefon nincs terhelve ilyen szarokkal, laptop meg amúgy is csigalassú
Arra hogy a fiatalok képbe legyenek hogy ki kivel dug
Már régen megmondták a bölcsek: " A jövő pinája a segg!"
Hát pont ezaz Én is pusszantalak de ettől még kettőnknek nem lesz gyerek
Öszintén ini mire találták ki Tájékoztass légyszi, mert én még nem jöttem rá
"... a homoszexualitás... ...egy természetes védekező mechanizmus a túlszaporodás ellen...."

Pusszantalak édes, szép a szemed!
én csináltam egy kamureget, mert volt egy infó amihez nem jutottam hozzá regisztráció nélkül Aztán negyed órát keresgettem, hogy leehtne törölni. amiíg a keresőbe rákerestem, hgoy lehet ezt megszüntetni. Volt egy felhasználó álltali link gyűjtemény amire rákattintva elméletileg takarodik a regisztráció Ez 30 nap és nem léphetsz be egyetlen egyszer sem
Nos a bolygót nem kell megmenteni Megmenti az saját magát hidd el Ha már nagyon az útjában van az a sok ember egyszerűen kilöki magából (vagy így-vagy úgy )
már kb. 30-40 évvel ezelőtt is rebesgették, hogy a föld 50 mrd embert még kényelmesen el tart Azóta olyan fejlődések történtek, hogy ennek még a többszörösére is képes. Víz van bőven (sósvízből lesz iható víz) a termőföld sem létfontosságú Nálunk a főiskolán már 20 évvel ezelőtt folyt (sikeres) kísérlet a termőföld nélküli növényi kultúrák teresztésére Energia terem már lassan minden bokorban Aztán, ha már annyian leszünk, hogy nem bírja a föld azt a 100-200 mrd embert majd végigsöpör valami halálos kor mint a spanyolnátha azt elharmadolja a lakosságot. Ha még ez is túl soknak bizonyul akkor meg szépen kinyírjuk egymást. Meg rossz hír a heteroknak, hogy a folyamatos evolúció során a buzik szaporodnak meg A valaki azt hinné hogy a homoszexualitás valami betegség vagy aberráció az valószínű téved. Ez egy természetes védekező mechanizmus a túlszaporodás ellen. A természetes kiválasztódás már nem járható út a természet számára az emberi fajnál. Az állatvilágban ez még működik. A gyenge nem baszik, nem eszik, kilökődik meghal. Nálunk az elesetteket támogatjuk, gyógyítjuk, hatalmat adunk a kezükbe.
Ezek a klímaváltozások, a felmelegedésekkel, a jégkorszakokkal, a ciklikus éghajlati pólusváltásokkal, a földrészek szétszakadásával és újbóli összeállásával (pangea) akkor is bekövetkeztek amikor még az ember nem is létezett. Ez egy állandó körforgás és most is a folyamatában van attól függetlenül, hogy itt vagyunk. Persze azért szerepünk jelentős. Eezket a folyamatokat gyorsítjuk. Jelen pillanatban ezen a bolygón mi vagyunk a csúcsragadozók. Ez nem volt mindíg így és nem is lesz mindíg így ezt el kell fogadni.
Ez a faszbuk egy jó ötlet volt. Mondjuk nem csak az hanem a többi ilyen is
Aztán egy idő után teljesen elkorcsosult
A felhasználók nem arra használják amire kiralálták, az üzemeltetőknek meg már csak üzlet semmi más a legkisebb plusz pénzért is beszopat bárkit
Én nem bánnám egy másodpercig se ha úgy ahogy van eltűnne a picsába
Kiváncsi vagyok hogy az én ténylegesen kamu regem megszűnik-e
Több kollégám is így járt ma: http://www.portfolio.hu/vallal... ......nem értem, mi ezzel a baj? ....micsoda mázli, hogy engem fikarcnyit sem érdekelt soha ez a fajta magamutogatósdi amit kapcsolattartásnak próbálnak hívni....
Szórakozásnak kell felfogni nem munkaként
Persze olyan alanyt kell találni akivel szívesen csinálja az ember
A föld nem űrhajó hogy kevés pina van rajta
Hombre! De hát az fárasztóbb, mint a munka!
Kék tabletta és ismét karcolja az üveget
Ez olyan lehet, mint az ejtőernyő: összehajtogatva kis helyen elfér !
Ne vigyorogj öreg sámán!
A pöcsöm nem kicsi, csak praktikusan hordom!