ja, említettem már, hogy számtech cégem és végzettségem van?
valszeg többet tudok az on-line világról, mint amit te valaha is fogsz
- tudod épp ezért van kamu profilom, amit arra használok, amire nekem kell.
nem fog menni
még az ismerőseim se találnak meg, úgy intéztem anno, és mindent elkövetek, hogy ez így is maradjon.
Te nagy stratéga, indulj már el egy online bajnokságon, és a 13 éves indiaiak halálra fognak szopatni
majd meséld el nekik is, hogy te mennyire képben vagy az ÖSSZES történelmi tankkal
ha mindenkit jelölgettem volna szorgosan, mára lehetne úgy 2000
Sajna kontraproduktív, és eredménytelen is
de ha ezt egy 50 éves csinálja (és csinálja, számtalan példát tudnék rá) az szted teljesen rendben van?
néhány mégjobban elkorcsosult fájtáját sokan ismerik: ők azok, akik a játéautomatákba dobálták az életüket, vagyonukat, míg be nem tiltották
elméletben:
összejövök egy elvált csajjal akinek van egy x éves lánya, egy ideig elvagyok a csajjal aztán az idő múlásával kezd érdektelenné válni a kapcsolat(vazsina kinyúlt és nem húzza az ekét) de a lánya meg egyre csak fejlődik, és mutatja a hajlandóságot aztán egyszercsak(18életév+1 nap) rájövünk mindketten hogy ez isteni fasza lenne ha inkább a lányt dugnám mint az anyját
.......
szerintem simán megtenném
ellenben pl örökbefogadnék egy csecsemő leány gyermeket pár hetesen-hónaposan az asszonnyal, na azt már bizarrnak tartanám dugni, hiszen azt tényleg saját leányként nevelném
persze se jogi se biológiai akadálya nem lenne, de akkor is bizarr tett