Szerencsés ember vagy
Minket meg majd elsöpőr egy piroplasztikus ár
Elkezdhetnél abonett kenyeret rágcsálni vagy odaveszel a haldokló földel együtt mamlasszal
még akár 100 évvel ezelőtt akár valós veszélyt is jelenthetett volna egy aszteorida, napjainkban viszont képesek lehetünk annyival eltéríteni a pályájától, hogy ne ütközzünk vele, brúsz ide vagy oda
bár szerintem nem fog sikerülni
hogy az a környezet és éghajlatváltozás, hogy a sarki jégtakarók olvadnak, emelkedik a víz a légkör melegszik, változnak az éghajlatok a hőmérséklet, van ahol soha nem látott aszályt hoz, van ahol pusztító árvizet. Nos ez a folyamat a mi életünkben alakult ki. Ha ez az ütem folytatódik akkor necces a nyugodt 30 évem
A természet önmagában ennyi idő alatt nem tud megváltozni, mint ezt már számtalanszor bizonyították. Erre mi rásegítünk 0,000014% energiatermelés ide-vagy oda, nagyjából 200 év alatt elértünk egy természet által csak 100 ezer év alatt végbemenő folyamatot.
de ha megfogadod a tanácsom akkor tájékozódsz a világ dolgairól és kevesebb sületlenséget írsz le
az nem állít elő sem műanyagot se már betiltott freongázt és nem éget el fosszilis tüzelőanyagot sem.
Ez a hasonlatod kb. olyan, mintha bejelentenéd, hogy öngyilkos leszel azt megeszel 1 kg főtt krumplit.
Baszhatod te a főtt krumplidat, ha én nem segítek ízesíteni egy grammnyi arzénnal az életben nem dobod fel a pacskert.
Az egyenlítői néped meg egész szorgosan törekszik Norvégiába, biztos fordítva is menne