És még szeretni is kellett volna őket a naaagy megszabadítókat !!
Ez egy orbitális butaság. Ha egy kicsit belegondolsz, megérted. Mivel érsz el többet a saját boldogulásod érdekében, ha ismersz egy jogászt, vagy ha ismersz egy orvost? Na? Leesett már? Ez abból az egyszerű okból következik, hogy akinek van egészsége, az szeretné azt megőrizni és egyszer lesz beteg is..meg úgy kb. mindenki a környezetében. Hazánkban az orvosok állnak a társadalmi elismertség csúcsán és kb. ott is fognak maradni. Csak gondolj bele azon egyszerű ténybe, ha kocsit akarsz venni, mint ügyvéd milyen kedvezményt is kapsz rá? Mert orvosi kedvezmény az ugye van, ha esetleg nem tudnád. A közgazdász a mezőnybe nem tudom hogyan került egyáltalán bele, kb. 0 a megítélésük a társadalomban, sokan azt sem tudják mit csinálnak. A mérnök az mindig is elismert volt, legyen az kb. bármilyen szakirányú, kb. a jogásszal egy szinten vannak, én nem tenném semmivel hátrébb. Értem én mit szeretnél sugalmazni, de amíg például a paraszolvecia szinte törvényszerű és az ugye nem a közgazdász meg a jogász zsebekben landol, addig a felsorolásodnak nincs létjogosultsága.
Amugy minden kocsiban benne van az a deformálódó kormányoszlop ami miatt utkozeskor nem szur at a kormany.
de ha ma 100 embert kerdezel hany vagja ra ezt?