mert ez a realitás.
. Milyen erdekes, barhol vagy meg kell nezni kivel dolgozol. Irasos szerzodes mindig kell, az itteniek a szobeli mehegyezest eloszeretettel nem tartjak be. Sajnos a tapasztalat, ha magyar hivta ki dolgozni, az tuti nem fizet. Bar ne igy lenne es tuti van kivetel. Amennyiben kinti az alkalmazo, be lehet perelni az Arbeitsgerucht-nel, sokszor mar ennek emlitese is megoldja a problemat, mert azok ugy megbuntetik, hogy tonkremegy
Nem értitek meg, mi a problémám, ill. mi a probléma. Nem veletek van a baj - csak a hozzáállásotokkal. Mért hiszi mindenki, aki kimegy - legtöbbx cselédnek - hogy az itthon maradott az mind hülye, naplopó, nem beszél nyelveket, szerencsétlen, stb...
Az, hogy ti kimentetek, az lehet, jó a boldogulásotokhoz, lehet hamarabb lesz használt Mercídeszetek, mint itthon. Csakhogy ez qrvára nem minden, sőt az én szememben semmi. Nekem más a fontos. Én itt születtem, ez az én helyem, én nem fogok elmenni cselédnek sehová, főleg nehezen viselném, hogy olyan parancsoljon nekem, aki kevesebb, mint én, viszont épp oda született. Lehet, nektek ez megéri a Mercídeszt, nekem nem (egyébként is BMW-m van
Szóval le kéne szállni a magas lóról, mert nem biztos, hogy az a különb, aki kimegy...
Akárhogy is nyalogatjátok ott a seggeket, akkor is tetves magyarok maradtok a szemükben, az sem segít, ha még a bajor tájszólást is megtanulod
Tróger cselédnek mentetek ki félpénzért, ezt én is tudom, meg a német is - csak ti nem fogjátok fel