Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy ez is trükk csak?
http://youtu.be/VifSozrzpUo
Egy zárt, zátbetéten keresztül? 😆
Egyrészt semmi sem jut be az ajtóba, ahol elég nagy a tér. Másrészt a vákuum-os actuator zárt.
Baromság.......a teniszlabdával semmi lökést nem tudsz gyakorolni a vákumos rendszerre Láttál szétszedve ilyen ajtót egyáltalán?
Nem kellett a vákuum rendszerbe behatolni... a vákuum belülről mozgatta zárat, de ha kívülről kapott a membrán egy nagy nyomás lökést, ugyanarra mozdult el.... Primitív, de működött.
... és még ezeken kívül van még pár kütyü, amiről nem is hallottunk... 😁
Simán. Azt szokták megzavarni, hogy 2-3 alkalommal rányomjon az ember. Rögzítik, máris megfejtik az algoritmust és nyitják is.
Nem csak annál.
A vákuum az negatív nyomás és zárt rendszerben volt. A mozgató motorok és a vezérlő-szeleptömb/motor között.
A zárbetét nem volt kapcsolatban ezzel, ráadásul azon keresztül nem lehet vákuumot a rendszerbe juttatni, ezenfelül a teniszlabda összenyomása során túlnyomás keletkezik.
Szóval ez is olyan, mint a telefonon keresztül kinyitás.....
Egy wifis 12v relé aztán rákötni valami fontosabb dologra
Pl immo vezetékre
de erre akár a rejtett kapcsoló is jó
ilyen szintű barkácsra senki sem számít már 2025-ben....
persze utána lehet lesz az embernek egy sárga tengeralattjárója, de az mégis olcsóbb mint az új kocsi
Ennél az ugrókódnál nem kell nagy dologra gondolni,elég ha csak arra gondolsz hogy a tartalék kulcs ugyanúgy nyitja az autót mint a napihasználatos.
Igen. Most hadd' ne magyarázzam el, hogy működött - már csak azért se, mert nem teljesen vágtam én se 😁
Az ugrokodost?
A W123 nyílt, abban vákummal ment a központi zár.
Szerelmes lettél? 😁
A gomb nyomagatásod is le tudják lopni, arra régen megvan a technológia... magyarán baxhatod, a casco az egyetlen kárenyhítés.
hát szerintem csóri polginak annyi(kezeit széttáró) Bár csak elsiklanának a sok ezer friss "hír" mellett azt nem kapnák fel(gondolkodós)
De erre viszonylag kicsi esélyt látok(gondolkodós) Már látom magam előtt az atv meg az rtl-en, hogy főcímbe hozzák le a rasszista polgármester tanévnyitói ámokfutását(fejét fogó)
én is így sejtettem(kezeit széttáró) persze szerettünk volna benne hinni nekünk nem sikerült de azt hittük, hogy mi baxtunk el valamit 😅
Gyorsan leszedték 🤣
Az, mivel fizikai lehetetlenség. Egészen más frekvencián működik. A videóban direkt erre építették azt a jeltovábbítót, azért működött.
Ez olyan mint amikor a nokiákkal körbepakoltak egy kis kukoricát, és amikor felhívták egyszerre az összeset, kipattogott a kukorica. Ez is hülyeség, mert a mikrosütő 2.45Ghz-en megy (vízmolekula saját rezonanciája ez) szóval legfeljebb a wifi az ami tudna vizet melegíteni, de 0.05W egy Wifi, de a GSM is csak 1-2W lehet maximum. A mikrosütő 6-800W-jával szemben.

http://youtu.be/4kM89LzdaW8
Az volt.
Ahogy a lyukas teniszlabdát az autó ajtózárbetétjéhez szorítva, labdát megnyomva nyílik az autó.... 🤣
az a baj, hogy ez már hír. régen simán lehetett négerezni meg cigánybűnözőzni. Beszivárog ide is a posvány nyugati tempó(fejért fogó)
A polgármesternek meg respect a karierjének meg r.i.p. (meghajlós) Sajnos ezzel elintézte a magát örökre(kezeit széttár) Ezt most petyáék felszúrják a kardjukra és körbehordozzák mint a véresrongyot. Mint annak idején lászló petra riporternőt akiből bűnbakot csináltak a semmiért.(kezeit széttáró)
yézus(fejét fogó)
Index - Belföld - „De jó, hogy nincs köztük Mohamed” – így köszöntötte Oroszlány polgármestere az elsős diákokat egy tanévnyitón https://share.google/PWHedKmX2BHO7g3MM