nekem ugyan ilyen van és hidd el, hogy tud 😅Én a légtelenítő szelepet a fészekből kezdtem kitekerni most jut eszembe asszem azért mert az a spíáter négyzet alakú kicsi kulcs ami hozzávaló eltört. Fene gondolta, hogy 3 menet fogja az egészet 😅 Kapott a szemközti fal is még a mennyezet is 😅
Ha annyi eszed lenne, mint pipinek, akkor tudna. Ő ugyanis, ha jól értettem az előző szövegét, pont ezt a te képeden ábrázolt légtelenítő szelepet tekerte ki, mivel a kis légtelenítő lyukon nem jött elég gyorsan a víz... mondjuk nem teljesen értem, hogy miért ott akart zuhanyozni 😂
Nekem meg a pincében megy az összes fűtéscső. Ettől függetlenül van legmagasabb pont. Ha kuttyog a rendszer, akkor lecsökkent a nyomás, rányitom a csapvizet, visszatolom a kiegyenlítő tartályban a nyomást a jelölésig, aztán kidolgozza magából a rendszer. Csak akkor kell foglalkozni a légtelenítéssel, ha leeresztettem valamelyik kört. De ugye nekem minden radiátornál is van lezáró szelep, így azokat lezárom a többi radiátor akár fűthet is amíg azt leakasztom. De az hogy legalább a lakás bejövőjét nem szakaszolja valaki az nem bölcs dolog 😁
De nekem a radiátorokon is van manuális légtelenítő szelep. Az sem tud ilyet, mint a videón.
itt meg padlóba futó csövek mennek a radiátorokhoz.És sehol nincs beépítve automata légtelenítő szelep. Mondjuk nincs is legmagasabb pont. Radiátoron van szelep speckó négyzet alakú kulcs nyílással. Jó esetben mivel teljesen zárt a rendszer ezt csak egyszer kell kilégteleníteni. Mivel nekem új lett a kazánom lekerült a víz a rendszerből. Aztán nyomás alatt lelégtelenítettem a radiátorokat ez kb 5 perc volt. Miután kész lettem másnap halottam, hogy a konyhában kuttyog egy kicsit(kezeit széttáró) még egyszer elkezdtem légteleníteni de lassan jött a levegő így a légtelenítő szelep ahogy bele van gyárilag tekerve a radiátorba na azt kezdtem megnyitni egy nagy villáskulccsal pont mint a kisfilmen hasonló eredménnyel 🤣
hasonlóan jártam már 😅 Faszán kifestettem mindent komplett elkészültem a pecóval csak zavart, hogy kuttyog az egyik radiátor. Nyomás alatt légtelenítettem a légtelenítő csavar meg volt kb 2 menet. Megtekertem. De lassan jött ki csak a levegő. Mondom felgyorsítom egy kicsit. Arra nem számítottam, hogy még egy tekerés és kilövi a csavart. 😅 Másnap újból festettem szerencsére színem volt 😂
én nagyon szeretem a nutellát(gondolkodós) Nem is vagyok annyira finnyás a szavidőkre se(kezeit széttáró) De azért 2200 nutellához fel kéne kötni a gatyát 😆 Mondjuk mire végeznék már nem kellene felkötni mert megállna rajtam 😅
Na, a nagy Svédországban (a törvény és a biztonság hazájában) is vannak gondok, ha 1-2 évre visszamenőleg nem tudják megállapítani, honnan a cucc... hisz még nálunk is 7 évig meg kell őrizni a beszerzési bizonylatokat...
Én egyébként a múltkor találtam a spájzban lepakolva egy 2 éve lejárt Nutellát, megettem, semmi Baja.. 🤣
hát ez a 22-es csapdája(kezeit széttáró) Ennek nem lesz megoldása(kezeit széttáró)
Szerencse, hogy ez a legnagyobb problémájuk 😅
Én az áruház vezető helyében már rég szétosztogattam volna télapókor a környékbeli gyerekeknek 😅
a törvényük csak az eladásra vonatkozik. A leselejtezésre és a selejtezés utáni elajándékozásra nem(kezeit széttáró) De hát lehet nincs ott egy olyan okos ember sem mint én vagyok 😅
https://youtube.com/shorts/5q0...
De nekem a radiátorokon is van manuális légtelenítő szelep. Az sem tud ilyet, mint a videón.
Én egyébként a múltkor találtam a spájzban lepakolva egy 2 éve lejárt Nutellát, megettem, semmi Baja.. 🤣
Szerencse, hogy ez a legnagyobb problémájuk 😅
Én az áruház vezető helyében már rég szétosztogattam volna télapókor a környékbeli gyerekeknek 😅
a törvényük csak az eladásra vonatkozik. A leselejtezésre és a selejtezés utáni elajándékozásra nem(kezeit széttáró) De hát lehet nincs ott egy olyan okos ember sem mint én vagyok 😅