na megnéztem még egyszer szóval 100, 50, 50 majd tventi fájf utána fájf majd szrí szóval 25, 5 majd 3.
Erre írtam gondolom a szrí 30 akart lenni azért 3 dollárért meztelen nős képeslap sincs azt hittem a szörtit értettem félre szrínek.
Szóval tuti valós a vidi 😅 annyi pénzért akkor is kibérelném minden nap ha impotens lennék 🤣
na megnézetm még egyszer. há mács? Hándrid. szóval mielőtt engem basztacc jobb lenne ha te forgatnád egy kicsit az angolt ezek szerint többet tudok nálad 😂
pipi, ez a videó nem neked volt ide téve,már a klip első 10 másodpercében kevesebbről volt szó az általad vélt 30-nál.
Te, a bölcsészdiplomához egyáltalán semmilyen nyelvvizsga nem volt kötelező? vagy azt is megvetted?
ezt szri ért én is vinném gondolm 30 akart volna lenni(gondolkodós) Mennyi a dollár? szerintem 10 eezr körül lenne a harminc(gondolkodós) El kell gondolkozni azon, hogy tényleg olcsóbb minden külföldön 🤣
Erre írtam gondolom a szrí 30 akart lenni azért 3 dollárért meztelen nős képeslap sincs azt hittem a szörtit értettem félre szrínek.
Szóval tuti valós a vidi 😅 annyi pénzért akkor is kibérelném minden nap ha impotens lennék 🤣
szerintem bármelyik pénzegységben
Te, a bölcsészdiplomához egyáltalán semmilyen nyelvvizsga nem volt kötelező? vagy azt is megvetted?
https://www.facebook.com/share/r/1BH9QkwsRc/
Hogy hívják a kommunista tündét?: Elf társ.....