amúgy az a vicces hogy van valóság alapja
az usákos tőzsdén bejegyzett cég magyarország, ha ez nem így lenne nem lehetne az állampapírokkal kereskedni
de csomó ország ugyanígy be van jegyezve
ilyet már én is láttam 😅 Nincs kizárva, hogy ez régen egy rendőrautó volt aztán értékesítették selejtezésnél. Bár gondolom ki volt adva, hogy ilyen mintázattal nem kerülhet forgalomba. Az első tömpe orrú hajesz amim volt az egy leselejtezett mentőautó volt 550 ezernél vettem meg az is fel volt díszítve sőt még hátul a tetején volt a sarkainál 2 db kék helyzetjelző szerű lámpa ami működött. Én akkor ezt úgy vehettem meg, hogy visszaállítom eredeti fehér színbe. Meg is történt. Kapott egy fehér festést telibe. Még úgy is vastagon megérte megvenni mert bagóért adták. Nálam futott éve alatt ment még 150 ezret közel hiba nélkül aztán kivitték afrikába 😅
nem lenne ott sok váltás.....
300 méter után basznám az árokba a bringát és lefeküdnék a partjára pihenni 😂
gyereknek is valami 1x10(12??) sebességes van de az villanyos, az való a hegyekbe
az usákos tőzsdén bejegyzett cég magyarország, ha ez nem így lenne nem lehetne az állampapírokkal kereskedni
de csomó ország ugyanígy be van jegyezve
ehhez képest a balaton átúszás lófasz 😂
300 méter után basznám az árokba a bringát és lefeküdnék a partjára pihenni 😂
gyereknek is valami 1x10(12??) sebességes van de az villanyos, az való a hegyekbe