Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs új a nap alatt 🤣
amúgy az a vicces hogy van valóság alapja
az usákos tőzsdén bejegyzett cég magyarország, ha ez nem így lenne nem lehetne az állampapírokkal kereskedni
de csomó ország ugyanígy be van jegyezve
Ehhez képest van ahol a polgárőrök használják
ilyet már én is láttam 😅 Nincs kizárva, hogy ez régen egy rendőrautó volt aztán értékesítették selejtezésnél. Bár gondolom ki volt adva, hogy ilyen mintázattal nem kerülhet forgalomba. Az első tömpe orrú hajesz amim volt az egy leselejtezett mentőautó volt 550 ezernél vettem meg az is fel volt díszítve sőt még hátul a tetején volt a sarkainál 2 db kék helyzetjelző szerű lámpa ami működött. Én akkor ezt úgy vehettem meg, hogy visszaállítom eredeti fehér színbe. Meg is történt. Kapott egy fehér festést telibe. Még úgy is vastagon megérte megvenni mert bagóért adták. Nálam futott éve alatt ment még 150 ezret közel hiba nélkül aztán kivitték afrikába 😅
...amugy a mintazat le van vedve jogilag, errol is le fogjak szedetni.
Volt olyan ilyen, hogy a redony-reluxas azt irta az ilyen autora, hogy redonyseg.
Olvasói: mi ez az új rendszám Magyarországon? - Hegylakók https://share.google/nh4S65R9d1tCwPTXJ
én hajdanán úgy jártam melózni hogy reggel elfutottam a csatornáig, felúsztam pestig aztán este meg haza
ehhez képest a balaton átúszás lófasz 😂
Azóta a sió csatorna is meglenne végig, ha nem halásznak ki a zsilipnél 😆
Semmi gond laca bírja a kritikát. (Legyintős) Néha 😅
Akkor még most is úsznál július óta 😅
Hosszában...oda vissza 😆
bocsánat
Keresztbe vagy hosszába?
Keversz inivel. Én átúsztam a balatont...és ez sem dicsekvés...de mégis 😅
nem lenne ott sok váltás.....
300 méter után basznám az árokba a bringát és lefeküdnék a partjára pihenni 😂
gyereknek is valami 1x10(12??) sebességes van de az villanyos, az való a hegyekbe
1x12 a divat, de ahhoz speciális lánc is kell. Galyatetőre, kékesre gyere velem bicajozni használni fogod a többi fokozatot is.
A top kategória miért lenne túlárazott? Tartós, szép, könnyű.
nem dicsekszem, régebben versenyeztem, nem a hasamra gyúrok mint te!