vagy csak azóta elfelejtettek minőségi árut készíteni, aztán a görbéket el kellett adni valami jó kis maszlaggal 😂
na mindegy, az a lényeg hogy a meglehetősen drága cucc nekem első pillanattól görbe volt ki lett egyengetve aztán azóta is fasza
mondjuk én elől nem váltogatok, hátul 3 sebesség amit használok a 8ból, itt a nagy síkságban nem kell 3x8 sebesség
Amúgy szerintem átbaszták, és rásóztak valami gagyi kínai másolatot, mert a videókat nézve ezek sem kóvályognak. 😆 http://youtu.be/_u-OejbSE1o?si=PMeCP-yacRHAWf3r&t=108
1:48nál
Ez olyan tévhit lehet, mint az hogy a tárcsafék ütése pofozza vissza a féket alap állapotba. Persze van ilyen, csak azt már rossz féknek nevezzük 😄
Aztán ezen kívül mennyi görbe típus van?
Az átlag lánckerék az egy préselt lemez még a 30+ ezres deore is
Aztán ahogy éppen sikerült úgy rakják össze a szorgos sárga kezek
aztán ne legyen már egy túlhájpolt túlárazott mittudoménmi lánctányér az alap amiről az emberek többsége azt se tudja hogy létezik
Szerinted Ininek egy 250ezer forintos hajtókarja van? 😅
Megint tolod az agyatlan okoskodást, pedig te is tudod hogy az átlag paraszt lánckerék nem azért görbe. Azokon vannak láncvezető bemarások a váltás könnyítésére, de igazából nekem a régi csepel tök sima acél lánckerékkel is hibátlanul váltott pedig én is tizeden belülre hoztam, mivel idegesített hogy hajtás közben súrlódik a láncvezetőn az ütéstől.
Ez a mértékű deformáció mindenféle eszköz nélkül is jól észlelhető.
Csak körbe kell forgatni és látni. (Na meg ott van mellette a villaszár, amitől lehet távolságot is mérni pl.)
úszó nyeregnél ennyi pontosság teljesen jó a pakisztáni tempókhoz.....
1-2 tizedet simán lehet így hozni, én a bicikli lánctányérokat egyengetem így mert azok gyárilag is szarok még a shimano is
Ez csak egy indikátor, nem mérőeszköz. Teljesen jól működik ez a módszer. Mindegy mivel rögzíti a tapintó csúcsot, hogy az sem érdekes hogy az egy rozsdás szög, vagy mágnestalpas indikátor óra. Ez utóbbi csak a leolvasást könnyíti, semmivel nem stabilabb eszköz. Nincs rajta semmilyen terhelés, ezért nem számít. A tárcsa görbítgetése nem szép, de ha már úgy is kuka, egy próbát megér. Ezek a háztáji berhelések arról szólnak hogy érted e mit csinálsz és van e elég türelmed hozzá, nem a fancy kütyükről. Persze egy rendes szervizbe kell a parasztvakítás, meg a hatékonyság, de ettől még nem biztos hogy jobb az amit ott csinálnak.
na mindegy, az a lényeg hogy a meglehetősen drága cucc nekem első pillanattól görbe volt ki lett egyengetve aztán azóta is fasza
mondjuk én elől nem váltogatok, hátul 3 sebesség amit használok a 8ból, itt a nagy síkságban nem kell 3x8 sebesség