Faszt, nekem nem kell gyakorolni, véremben van a vezetés 😆
Egyébként bárkivel kiállok gokartozni: https://gokartbudapest.hu/hu/ ide menjetek el, nyomjatok pár kört, aztán fotózzátok le a táblát. Utána én is lefotózom az enyém 😁 és betesszük ide. Egyébként jó buli, voltam már itt 1x, de menni akarok még.
Hát,én nem voltam ott,így nem tudom mit hallhattál,de te magad írtad hogy azt hallottad.
"mire érzékeltem, hogy elúszik az autó, akkor már hallottam a menetstabi kattogását."
Nem, azt akartam írni, amit írtam, csak mindig elfelejtem, hogy Blődi mindent SZÓ SZERINT ért.
Egyébként az ABS kattog, a mai autókban egy egység a 4 szelep a nyomástárolóval, ezeket vezérli a forgás szenzor, meg a többirányú gyorsulás szenzor. Aztán a kütyü végzi, amit épp kell neki: elveszi a féknyomást, vagy épp ráadja, kerekenként. Hájtek. persze vannak, akik a jobbantuggyák 🤣
Mert hogy igazam van.A menetstabilizátor nem ad ki hangot,az ad ki hangot amit vezérel ilyen az abs.Egy valamivel kell,kellene tisztában lennetek,a menetstabilizátor csak parancsokat osztogat.
Ostoba,nem a menetstabilizátor kattog,maga az abs kattog működés közben,a menetstabilizátor csak vezérel,parancsokat osztogat a számításai alapján amit a szenzorokból nyer.Csak hogy értsd az okosnak hitt,de ugyanakkor buta fejeddel,a menetstabilizátor érzékeli hogy be kell avatkoznia,kiszámítja hogy hol és mennyire és küldi jelet,pl egy adott kerék adott mértékű megfékezésére,ami kattogás hallható netán,az az abs működése
A gyakorlásnak az a lényege, hogy biztonságosan, kontrolláltan be tudsz gyakorolni valamit. Pl. azt ha megcsúszik az autó, aztán ha ott megy, már éles helyzetben is sokkal jobban megy.
És ott tévedsz hogy ahogy írtam voltam ilyen helyzetben, és tudtam kezelni, kiközben más megszívja jellemzően ilyen helyzetben, pont azért mert gyakoroltam.
Lehet neked is jól tenne hogy jól reagálj, ne csak a 3 betűsökben kelljen bízni.
Ja és az asszony is mentett már megcsúszásnál gyönyörűen. Őt is gyakoroltattam. Szóval te szarabbul vezetsz ezek szerint mint a feleségem 🤣
abs-t akarta írni. Én most pont így jártam a nej autójával a körforiba. Mentünk át a gyerekkel kecsóra el bandizni kicsit nagyobb volt a lendület azt már darázott is. Már ép azt nézegettem, hol hajtsak fel a körforgalom közepére, hogy ne az előttem álóba szaladjak bele. De addigra meg megállt(kezeit széttáró) Épen autópálya felüljáró végén lévő körfori volt nagy lejtéssel. Pedig szoktam nézegetni a hőmérsékletet 8 fokot írt ilyenkor még nem számítok csúszásveszélyre(kezeit széttáró)
Tesztpálya: Ja, az hasznos. Egyszer úgy hozza kedved, kimész gyakorolni... tudod, mire számíthacc, elsőre biztos el is qrod, de sokadjára menni fog, mindenki boldog 😃 F1 pilot státusz önmagunknak igazolva 🤣
Országút: mész haza este, egy egész napi meló után, tél van, sötét van, az út száraz, de néhol nedves foltos, a fagy is megjött a naplementével. Kicsit gyorsabban esel be a körforgalomba... nem, nem számítottál rá, nem, nincs kicsúszásra hely, nem, nem próbálhatod ki még1x 🤔 Megcsúszol, mire reagálsz már meg is volt a padka.
Számtalanszor történt már velem ilyesmi, mire érzékeltem, hogy elúszik az autó, akkor már hallottam a menetstabi kattogását. Neked talán nem kell magyarázni, hogy az elektronika sokkal gyorsabb, mint bármelyik ember, plusz tud egyetlen fékkel beavatkozni. Persze ezek nem F Asztmák voltak... 😁
Én egyszer egy autópálya felhajtón csúsztam úgy meg a Fastrával, hogy a pár centi hó alatt tükör jég volt és közeledett a szalagkorlát.
Na azon pont nem segített volna se ABS, se más hárombetűs, szóval mondtam magamnak ha már úgy is törik a kocsi akkor megpróbálok még valamit. Felbasztam harmadikba hogy csak kicsi nyomaték legyen a keréken, és nyomtam neki a gázt. Az elsőkerekes hajtás szépen irányba tette, és sikerült annyit húzni az elején hogy végül szépen kilinccsel előre végigvezettem az íven és a szalagkorlátot sem érintettem. Asszony rámnázett, majd megkérdezte, hogy ezt ugye nem direkt akartad így 😆 Nem hát, de azért kiadta.
Aztán Teslával amikor megvettem elmentem a Grupama műgyantás pályára gyakorolni. Kérdezem hogy nem baj, hogy nem tudom kikapcsolni a menetstabit. Röhög a csávó, hogy teljesen mindegy, mert ezen a pályán úgy sem ér semmit egy hárombetűs sem 😆
Na ott is a megfelelő emberi reakciók számított a leginkább.
Aztán ott sem Mlas által szupermeneknek titulált vezetők voltak, (engem kivéve mert én tényleg kurvajó vagyok 😆) hanem egy rakás utcai autó, józsibával, aki adott magára annyit, hogy befizessen egy ilyenre, és milyen érdekes, de mindenki csak az első alkalommal cseszte el, az összes többi próbálkozás javuló tendencia mellett mindenkinek sikerült.
50+ éves vagyok de még sosem hiányzott az abs
igaz egyszer megcsúszott az opel egy lejtős útkereszteződésben akkor odalett egy lemez felni aztán ennyi hiba volt eddig
aztbmondjuk nem tudom mi lett volna ha van abs a tükör jégen az se tesz sokat a kormányozhatósághoz
de már nincs otthon abs nélküli szekér, nem is tudok tovább tesztelni
egyébként ez a gréta valami ródcsild vagy rokefeller unoka már nem emléxem pontosan. Különben valamiért ez a hír nem futott nagyot abban az időben pedig kinyomozták(kezeit széttáró)
Egyébként bárkivel kiállok gokartozni: https://gokartbudapest.hu/hu/ ide menjetek el, nyomjatok pár kört, aztán fotózzátok le a táblát. Utána én is lefotózom az enyém 😁 és betesszük ide. Egyébként jó buli, voltam már itt 1x, de menni akarok még.