Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Es nem szoktál nyerni.🤣
gokarttal én is mennék de nem férek bele
nyerni nem hinném hogy tudnék bárki ellen mert azért én alapból 2 személynek számítok 😆
Legalább belátod, hogy nekünk a vérünkben van a vezetés. 😅
Csak norisznál senki nem gyorsabb.(Ujjával német mutató)
Azt én is elfogadom, hogy a jó motoros holtig tanul!
de azután már nem ☹️
Szóval ezért érzem úgy hogy sokat kéne még tanulnom 🤣
Nem tudom miért mondod, ebből rám semmi se vonatkozik 😃
Na jó, honda safety tréningre nem jártam 🤣
A lényegre nem reagáltam?De pont arra reagáltam,a tudatlanságodból fakadó félreinformálásra.Az hogy a menetstabilizátor hogy teszi a dolgát,egy normális természetes dolog,számomra semmi érdekes nincs benne,pont olyan mint az ablaktörlő,ha kell töröl ha nem kell,nem töröl.
Nem,ez a te tudatlanságod kimagyarázása.Azért mert te hülyeséget írtál,ne én legyek már a hunyó.A tudatlanság és hibás információ akkor is tudatlanság és hibás információ ha kis dolog ha nagy.Most te azt állítottad hogy hallottad kattogni a menetstabilizátort,ezt olvasva a másik tudatlan elhiszi hogy a menetstabilizátor kattogó hangot ad.
Ezt a cikket szerintem csak a te kedvedért rakták ki 🤣
https://www.sportmotor.hu/maga...
Szinte bárki gyorsabb aki gyakorol. De persze én nem versenyezhetek veletek, mert nektek a véretekben van, nekem meg folyamatosan képezni kell magamat ehhez 😘
Tehát te is beismered, hogy érdemes lenne fejleszteni magad, mert távol vagy a tökéletességtől (mint mindenki) A reflexek meg a finom motoros képességek akkor működnek elég jól, ha gyakorlod. Ha valamit soha nem gyakoroltál nem fog sikerülni megoldani egy éles helyzetet. Ha régen gyakoroltad, akkor ha szerencséd van, előjönnek a mozdulatok. Ha frissíted a rutinodat folyamatosan, fejleszted magad, akkor meg elég jó esélyed lesz megfelelően reagálni.
Chuck Norris odautazott, és felbosszantotta Békéscsabát 😁
Motorral biztosan kikapnék, se tapasztalatom pályázasban, se erőnlétem hozzá.
Vezetési képesség? azt már nem kell fejlesztenem erre a kis időre 🤣 elég ami van. szerencsére a reflexeim meg a finom motoros képességek elég jól működnek, bár észrevettem, hogy az utóbbi tíz évben romlottam... rosszabbul tűröm a monotonitást és a fáradtságot, azon meg nem segít semmilyen tréning.
Kivétel kérilaci,na ő nem csak a gepnel gyorsabb,de meg csáknorisznál is. 😆
az egy szállóige 😁 sokszor eszembe jut, mint például az előbb is, mikor írtam.
Ez a klasszikus blődi módszer... mindenki számára egyértelmű volt hogy mire gondolok, te vagy az aki ilyen apró részletbe belekapaszkodik, de nyilván csak azért, mert a szövegértésed egy másodikos iskolás szintjén van... és a legérdekesebb az egészben, hogy én mentegetőzök, mikor te vagy a hülye. A féltengelynél ugyanezt játszottad el.
Úgy beakadt neked ez a csont, hogy pont a lényegre nem reagáltál, hogy mikor megmozdul az autó, egyből beavatkozik a rendszer... az ember erre ennyi idő alatt nem képes, és a lehetősége sincs meg.
Gyere ki Kakucsra motorral. Még az MZvel is elpicsázlak akármivel jössz😁

Amúgy ha ennyire tetszik, akkor miért kerülöd a vezetési képességeid fejlesztését? A versenysportokban pont ezek a fejlődések a jók.
rutint? Nem kell ehhez rutin ez benne van az ember vérébe 😅
Pedig most sem én írtam a hülyeséget.
az a vidi meg van valahol? Amikor a cigány összetöri valakinek az autóját és a végén kiderül, hogy neki azért nem kell jogsi mert a vérében van a vezetés? 😅
Szerintem tuti amint valaki elkezd irni a témáról
ja utoljára 5-6 éve ültem gokarton. oda is lett a hátam azokban a trükkös kanyarokban. Nem nekem való már ez a gokartozás. pedig a gyerek élvezte. Több helyre is jártunk régebben(kezeit széttáró)
De nem az kattog!A menetstabilizátor hatására kattog valami teljesen más egység.Ne terelj,tudatlan voltál és kész.Utánaolvastál,most már tudod hogy nincs olyan hogy kattog a menetstebilizátor.
Hát a menetstabi avatkozott be, nem a hátsóablak fűtés... és a kattogás azért volt, mert beavatkozott...