Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali Fanok.

Vettem a gépbe egy xenon szettet, nemsokára berakjuk. A kérdés a következő lenne: Szeretnék még valami led sort, égőt, csíkot vagy mittudomén mit, ami jobban láthatóvá tenné a gépet, de ízléses is maradjon. Valaki ötlete, tippe? Ilyesmire gondolok, mint a képen...
Szép! biztos Te csináltad?
nekem így sikerült megodani a trafó kérdést!
Sziasztok! Valaki esetleg szerelt már be Gsxr K4-be xenont? Hova rakta a trafót, honnan vette a szettet? Ugyebár esetemben sima H4 kellene nem BI-xenon, és egy H7. Előre is köszi a segítséget!
Sziasztok!

Valaki tudna segíteni?
Honda cbr 600f4- be ( 99-es évjárat ) raktam h4 bi xenont. A következő a jelenség. Bekapcsolom a világítást, tompított világít. Eddig ok. Majd távolságira kapcsolok, távolsági világít. Ez is ok. Vissza kapcsolom távolságiról tompítottra elmegy minden világítás a xenonról. Majd ismét visszakapcsolom távolságira, távolsági világít. Utána visszakapcsolom tompítottra, a tompított világít. Mi okozhatja ezt? A szettet nem kellett külön az aksira kötni, hanem egy önálló rendszer, egyedül a 3 ágú égő dugót kellett a szetthez csatlakoztatni.
Előre is köszi!
Szia!
Ehez a foglalathoz nincs xenon. Ha azt szeretnél bele építeni ki kellene cserélned a lámpatestedet is. Mivel a Ba20d egy bajonetzáras foglalatos izzó. A xenon H1, H3, H4, H7 és egyébb speciális foglalatokhoz van, és nem ehez a foglalathoz.
Hello!

H4, 4300K- est ajánlanám, több okból is, az első az hogy ennek nem kékes a fénye, hanem fehér, így nem olyan feltűnő, mint a 6000K-es és az e feletti számúak kékes fénye. Másrészt a színskálából ennek van a legerősebb fénye. A felfogatásnál pedig a sima halogén foglalat megfogja.
Hello!
Érdeklődnék, hogy van-e valakinek 35W-os xenon a motorjába? Mennyivel lehet többet látni vele, illetve mennyire feltűnő? :D Nem szeretném, hogy ez miatt is ugassanak a rendőrök.. :) Ba20D van most benne, édes keveset látok vele, kéne valami megoldás, de a H4 halogénnel szét ég a búra.. :/ Még annyi, hogy a felfogatást hogy lehetne megoldani, hiszen most úgy van hogy a foncsorból egy kis fém kampó kiáll amit a foglalat hátuljára felpattintok... Xenont ez nem fogja megtartani.
Ha érdekel valakit van eladó 1 pár H7-es xenon (6000K) szettem CanBus modullal.
Akár külön is!
Bővebb infó emailben!
tornyosg(kukac)gmail(pont)com
Villamossági szaküzlet Conrad elektronika , Somogyi elektronika, vagy guglizz!
tudja valaki hol lehet beszerezni késleltető relét,?
Eladó egy H1-es xenon szett 3db 6000k izzóval.A trafók nem voltak használva a szett eredetileg 4300k volt csak az izzók lettek felhasználva.kompletten 8e ft-ért eladó.
Szerintem vidd el hozzáértő szerelőhöz. A leírásaidból az látszik, hogy nem igazán érted mit csinálsz, mit akarsz csinálni, mit kellene csinálni.
Hogyan is képzeled/képzelted, hogy egy univerzális xenon szett vezetékeinek a színei megegyezhek pl. a motorod vezetékeinek színeivel? Erre nagyon kicsi lenne az esély.
A vezetékek bekötéseit nem gyanítani kell -az elég kevés- hanem kimérni.
gyári lámpának 4 vezetéke volt, egy helyzetjelző, egy kék a távolságinak, egy fehér a tompítottnak, plussz egy zöld, gyanitom ez a test.. Mivel a xenonon egy fehér meg egy kék kábel volt, ezeket bekötöttem a csatlakozóba. Testet hova kéne adnom?
Relét a fényváltó vezérléséhez szoktak használni, hisz annak kell külön test is.
Működik a mágnes a kis, dupla csatlakozóban vezérelve?
Mondjuk érdekes a linkelt fej, hogy nincs rajta a terelő lemez.....
A szinével nincs semmi bajom, ha bemelegszik nemlesz túl kék. Milyen relét tegyek bele? Azt hittem annyi csak hogy rákötöm a gyári káblere.
Ne beszélj már neki hülyeségeket!
Amit belinkelt az bi-xenon.
Amit te csatoltál az is az.
Képzeld van többféle megoldással is, van ahol egy lemez mozog és van ahol az egész világító fej.
Relével érdemes kapcsoltatni a távolságit. A kis csatlakozó az elektromágnes vezetékei és ügyelni kell a polaritásra is!
8000K-s tiszta baromság, az már eléggé kékes és nem látni vele jól....
Szia!
Ja ha az a neve akkor biztos nem vertek át téged. Nekem is az van a mociban. Akkor próbálkozz vele míg az amit rádsóztak működni nem fog vagy küldd vissza. ( Az igazi úgy nézz ki mint amit a képen mellékeltem előző hozzászólásomhoz) Sok sikert.
Hmm akkor miért bi xenon a termék neve? És miért van tompított/ reflektor vezeték kivezetése? Tudtommal a hagyományosnak ilyen nincs.
Szia!

Van egy rossz hírem. Ha olyan xenon szetted van beépítve mint amilyet belinkeltél akkor az csak sima és nem Bi. Ezért nem működik távolságinak is. Az úgy néz ki mint amit a csatolt képen látsz.
Sziasztok, tettem a honda leadembe egy ilyen bi xenont Kérdésem a következö, hiába kötöm rá a távolsági/ tompított vezetéket, nemvált a kapcsolásokra. Folyton tompított világít csak. Van valami ötletetek hogy mi a gáz?
http://xenonbolt.hu/gyik.html

6000K-nál nagyobbat ne rakjál,mert már gyengében világít!Xenon kisebb hőt termel,mint a halogén.Egyébként,a magasabb K számtól nem melegszik jobban.
Sziasztok !
Van egy CBR 400 r motorom 88as évjárat ami ebbe a émába nem mérvadó de azért odaírom:)
Az érdekelne hogy szeretnék én is beépíteni egy ilyet a mociba és mennyire büntetnek meg érte ha esetleg beszerelném meg otthon mennyire lehet ezt beszeretlni?
16ezerért találtam motorba valót H4-es van 4300k-s ,6000 és 8000k-s.Én a 6000k-sat kötném bele nem tudom hogy nektek mi a véleményetek erről nem túl erős nem olvad e el valami ekkora kelvinnél?
köszi