) mind yamaha volt, és teljesen meg vagyok, voltam velük elégedve... én azt mondom, ha meg van adva minden a motornak ami megjár, akkor azt meghálálja a gép. Elektromos probléma lehet véletlenszerűen bármelyik másik típussal.. olvasgass fórumokat, tartós teszteket, ne adj egy ember negatív véleményére. Én a hangvillások mellé tenném a voksomat.
Szép túrát mentetek! Grat!
. Mi sem tervezünk pályázni, szóval az átlag sebességünk sem lesz túl magas ebből kifolyólag, ez meg ugye nagyban befolyásolja majd a fogyasztást. Útvonalunk a csatolt kép prezentálja, szálláspontok Bastasi (Bosznia), Mostar, Vir (HR). Bocs, hogy ilyennel offoltam a fórumot
BÉKE
Amúgy pályán mentél le, vagy kerülted azt? Hány megállót iktattál be?
(páromat), mindenki dolgozik emiatt még ez a "hosszú hétvége" is necces volt, hogy összetudjuk hozni úgy, hogy mindenkinek megfeleljen.
Megnyugtató, hogy nem fog lenyelni 8 litert 100 ON a technika. Napi 400-450 km es távokról kinek mi a véleménye? Megmondom őszintén utasom miatt van némi fenntartásom, bár lesz komfort ülés... 4 naposra terveztük a túrát, nekem az az érzésem, hogy feszített túratempó lesz, és nem sok sz*rt fogunk látni az érintett országokból
De elvégre motorozni megyünk
Egy olyan kérdésem lenne hogy FZ1en a szelephézag nektek az eddigiek alapján nő vagy csökken? Szelephézagot nézek felső határon van mind és nem tudom hogy érdemes lenne e alsóra rakni őket hogy csendesebben járjon a motor