Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elado motorkák
Tel 06209352002
könnyebb úgy sokkal de meg lehet oldani anélkül is.de kesztyűt vegyél fel!
Sziasztok. FZ6N gyertya cseréhez le kell venni a hűtőt is?
Még keresek!
Toddzos, nem szóltál rám, pedig az asszonnyal is megbeszéltem, hátha nagyobbat veszek
Pontosan. Ezen a folyamaton szerintem mindenki végigmegy egyszer, akár gondolati síkon, akár gyakorlatban.
Köszönöm a választ!
Így belegondolva, igazából helyes választ nem is lehet adni a kérdésre. Azt gondoltam, hogy egy márkaszervíz, vagy márkafüggetlen szervíz óradíja elég magas, és ráadásul elég sumákok, nem elég precízek. Tisztelet a kivételnek!!! Talán egy maszek szerelő meg olcsóbb, jobban odafigyel a részletekre, stb.
Egy haver, aki csak hobbiként szerel motort, esetleg a sajátját szerelgeti, neki meg nincs megfelelő szerszámai, szerintem.
A legmegnyugtatóbb valóban az lenne, ha ott lennék a szerelésnél.
Darázsderekú mindkettő, de a BKing bögyösebb.
Itt a termék pontos linkje: https://www.ebay.com/itm/Motor...
Szia! Erre van szükséged: https://www.ebay.com/itm/Motor... és a 4 LED-es indexre. Én annak a híve vagyok, voltam, hogy inkább a központi relét cserélném le, mint indexenként szórakoznék az ellenállással. Pont ezt a terméket vettem FZ1-hez, de ha jól látom, többek között FZ6-hoz is jó. Biztos árulnak itthon is ilyesmit, csak drágábban. Bekötése nagyon egyszerű, plug-n-play.

Zsolti1991
Tisztelt fz6 tulajdonosok! Ledes indexre váltanék, mert a régi univerzális indexeim megöregedtek, bemattultak és így cserére érettek. És ezzel kapcsolatban érdeklődnék, hogy miként érdemes bekötni, melyik megoldás az egyszerűbb a sokk közül, mert gyárilag 4db 10w-os izzóhoz van kitalálva a relé, ami nem ledhez van kitalálva. Előre is köszönöm a segítő válaszokat!
Szakdolgozatomban kitértem erre a kérdésre és a kérdőívben nagyon vegyes válaszok jöttek, de ilyennek is tapasztaltam a közösséget. Szerintem a dolog komolyságától függően viszik az emberek ide, vagy oda. Honda autónk egy pár évig márkaszervizbe járt éves cserékre, mindaddig míg ki nem derült, hogy nem azt tették bele, mint ami a számlákon szerepelt. 100%-ig szerintem semmiben és senkiben nem lehet megbízni, ha csak nem magad csinálod, vagy nem vagy ott végig. Motoros barátom sok-sok évig egy adott illetőhöz vitte, mindaddig, míg bele nem szakította az olajleeresztő csavart és elsumákolta... Yamaha Kalmárékat is sok panasz érte, de azt meg kell hagyni, hogy fater FJR-jében teljesen profin cserélték le a fékfolyadékot. Előbb kis szerkezettel leszívták a régit, majd egy kisebb adag folyadékkal átmosták az egészet, átfújták rajta, az még hozott ki régi és koszos folyadékot, majd ezután töltötték fel az újjal. Nagy cucc? Nem. De ilyen professzionálisan nem sokan csinálják otthon, a garázsműhelyükben. A gumicsere (is) marha drága volt, de legalább nem baszták össze-vissza a felnimet, mint az előző helyen. Az azt megelőző helyen pedig elvállalták, hogy megcsinálják, de nem volt hozzá való kulcsuk, fél órás munkából több mint 3 órás lett. Ahogy telnek az évek, találkozik vicces és szomorú sztorikkal az ember... Márkaszerviz nekem teljesen backup, a munka komolyságától függően pedig van 1-2 maszek szerelő, akihez bizodalommal el tudom vinni (de ők is csináltak már bakikat).
Sziasztok!
Kicsit több, mint egy éve vagyok motor tulaj. Elég szép, jó állapotban van a moci, így szerelőnél nem voltam még, de konkrétan nem is ismerek egyet se. Az olajcserét megoldom magam is.
Azt szeretném kérdezni, hogy Ti milyen szervízbe hordjátok a motort? Tehát konkrét motor szervízbe, maszek szerelőhöz, esetleg egy ismerőshöz aki tud motort szerelni (ilyen is van)?
Én nem nagyon akarom, hátha meggyőz valamivel...
Az asszonyt?
Az asszonyt kérdeztem, ne adjam el?
Sziasztok!
Eladtam az FZ6-osomat, ezért ABS-es FZ1S / FZ8S mocit keresek megvételre!
Köszönöm!
Köszi! :)
5000 km? Annál azért többet várnék egy gumitol hogy kibírjon. Köszi. Akkor még tájékozódok
Ha már sportgumi, akkor szerintem ne Bridgestone... Azzal én nem tudtam 5000km-nél többet menni, mert kockásra kopott a közepe. Most Michelin Pilot Power3-t használok, 10k kilométer után műszaki vizsgán még átment szeptemberben és egyenletesen kopott el, nem csak a közepe. Lehet, kicsit drágább a PP3, de nálad az legalább 2 szezont kibír, ha nem hármat.
Szia gépkönyv szerint hűtőtérfogat csövekkel együtt 2 liter plusz a tágulási tartály max szintig 0.27 liter,
egyébként ha valakit érdekel és még nincsen meg neki itt egy link a magyarra fordított gépkönyvről 2003 tól.:
http://fz6.uw.hu/
- karbantartás fülnél kezelési útmutatók, szervíz fülnél pedig komplett szervízkönyvet is letudsz tölteni igaz az angol nyelvű
Hali-gali! 2004-es FZ6-ba menyi hűtőfolyadék szükséges?
Szuper. Köszi. Akkor bevállalom a Bridgestone bt016pro-t. Aztán kiderül mit bír :)