.Mikor beléptem az országba(Erdélybe)315 km nél gondolkodtam,hogy habár két vonalat mutat a müszerfal,de csak tankolnom kéne mert nem bizti hogy még 50 kilométert kibir.De bizony meglepödtem mert kibirta volna.19 literes a tank azthiszem,és csak 14 litert tudtam beletenni csordultig.Szóval
Szentesen él egy igazi profi, akinek 1000 exupja volt és tökéletesen meg tudná válaszolni minden kérdésedet. Viszont amíg ideér, én megpróbálom helyettesíteni.
1: gyárilag 10w30 vagy 20w40-es olajat írnak elő hőmérséklettől függően, de aztán hogy ki mit hall, javasol, vall, tapasztal, tesz bele azt rábíznám másokra. (ezek megdönthetetlen dolgok, felesleges kiállni mellettük/küzdeni ellenük)
2: szűrőket, fékbetétet, kuplungot és hasonlókat bármelyik itthoni motorosboltból meg lehet rendelni, én többnyire a Nagyvasból vagy néha a Pink Motorstól veszem. Ha plexi, féktárcsa, blokk tömítések, gumialkatrészek vagy ilyesmi drágább dolog kell, akkor célszerű szétnézni az ebay-en is, sokszor van jobb áron mint itthon megvéve.