Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az hogy nincs mérhető hézag
Nekem ilyen fasztudja milyen hézagmérőm van.
05-100ig vannak a mérők benne 05-10-15-20-25-30-40-50 így megy 100ig. 100as az 1mmes.
Mi az hogy 05 alatt?
A szívó 0,1-0,2 között kell hogy legyen, a kipuff meg 0,2-0,3 között
Na a helyzet a következő.
6.98-ert van egy masik,ami ingyen kuldi Magyarorszagra.ez konkretan nem kuldi.
2000ft Nem rossz. A posta mennyi? Áutós töltőt megrendeltem, ez ráér. De ennyi pézé kéne.
hehe ezt már ismerjük
Jéézusom, és nem kúródott szét? te így jártál vele?
Na kezdődnek a gondok.
Be van állítva a Ta nyílra mögötte van 1 H is az nemtommi.
Na T re van állítva és ilyen a bütykök állása, nem értem miért nem vízszintes mint a manualba.
Zsolti! ezt talaltam igy hirtelen:)
http://cgi.ebay.co.uk/AC-Power...

kb 320Ft 1Ł
2 het alatt szokott ideerni.ha hamarabb van ra szuskeged,akkor rendelhetunk UKbol kb masfel Ł-tal dragabb,es atlag 4 nap alatt van itt.
köszönöm
Múltkor 1 anya leesett és pattogott 1 darbig és belesett de csak a vizcsőbe
elküldtem a manualt
Kitekertem csak nem vettem ki
mert, mit szeretnél beleejteni a hengerbe?
Ja és a gyertyákat kivettem mielőtt valaki szól hogy vegyem ki
ha angolból jobb vagy elküldöm az 1000-es thunderace manualjának ide vonatkozó részét.
Na most kereshetek valami csavart ami beleillik a főtengőbe hogy tekergetni tudjam
Nem tanultam persze hogy nem de az 500as és az 50es 4ü hondámnál szemre állítottam be a felső holtpontot és a bütykök szögét ott ment mert 2 ill 4 szelepnél nem volt nehéz de 20 nál nem szemezgetek vele
Most jövök rá hogy nincs jogsid, mert ha lenne akkor tanultad volna, hogy szelephézag állításkor a henger felső holtpontját keressük. Ugyanis ekkor vannak zárva a szelepek.
Mivel az 1-3, és a 2-4 együtt mozog elvileg nem kell külön beállítani a felső holtpontot mindegyik hengernél külön-külön. De hogy ez ennél a gépnél is így van-e azt nem tudom.
1-3, 2-4 együtt mozog
Gondolom be kell mert mindenhol éppen más az ütem és csak teljesen zárt hengernél lehet,
Akkor ezek szerint előre és hátra kell állni a bütyköknek mikor metszi a T a nyíl csúcsát. de azt 1x vagy minden hengernél külön be kell forgatni?
. . . .