De sokat vesztesz 5évig a családod. Olvas utána a kiképzésnek. Dzsibuti északafrika. Akkor van a franciáknak 1 Űrkilövő állomásuk valahol dél amerikába 1 dzsungelbe azt őrzik. Na az nagyon dúrva hely. A belépésnél a családod titkoljad hogy van. És ha a kiképzést megcsinálod akkor sem biztos hogy felvesznek. 3hónap alatt meg kell tanulnod franciául alapon beszélni kapsz 1 társat akiért felelős vagy és ő is érted hogy megtanulsz franciául ha nem őt is büntetik keményen. Énis akartam menni mikor fiatal voltam mindent átolvastam utánanéztem. De maradtam inkább.
Nem reménytelen, csak szopok a bürokrata Magyar állam miatt. 2 hét múlva jön haza cimbi, beszélek vele, ha kivisz, kimegyek. Veszteni már nem vesztek semmit.
Azzal van. Mivel műanyag a ház ezért az évek alatt kikoptatta a súber szára és ez mellett is ugyanúgy közlekedik a levegő mint a két lyukon és ilyenkor már tökmindegy hogy fel van-e fúrva a két kis lyuk vagy nem. (az első képen levő is meg van kopva de a másodikon levő viszont nagyon)
Hát igen! A régi ezresé még anyagból volt!
Kiképzés biztosan szar, de nem érdekel.
De ha nyáron tali van hazajöhetsz, csak 2 hónappal előtte jelezni kell hogy el akarod hagyni Franciao-t.
http://www.legion-recrute.com/...
Hát igen! A régi ezresé még anyagból volt!