Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És még mindíg szopok a blokkal. . .
Ennyi erővel itthon is beléphetsz 500e/hó a külföldi szolgálat.
De sokat vesztesz 5évig a családod. Olvas utána a kiképzésnek. Dzsibuti északafrika. Akkor van a franciáknak 1 Űrkilövő állomásuk valahol dél amerikába 1 dzsungelbe azt őrzik. Na az nagyon dúrva hely. A belépésnél a családod titkoljad hogy van. És ha a kiképzést megcsinálod akkor sem biztos hogy felvesznek. 3hónap alatt meg kell tanulnod franciául alapon beszélni kapsz 1 társat akiért felelős vagy és ő is érted hogy megtanulsz franciául ha nem őt is büntetik keményen. Énis akartam menni mikor fiatal voltam mindent átolvastam utánanéztem. De maradtam inkább.
Megfáztam szarul vagyok, lázas, folyik orrom.
Olvass bele Pupu, nem olyan vészes.
Kiképzés biztosan szar, de nem érdekel.
Ide hazaszökni? Minek
De ha nyáron tali van hazajöhetsz, csak 2 hónappal előtte jelezni kell hogy el akarod hagyni Franciao-t.
Nem reménytelen, csak szopok a bürokrata Magyar állam miatt. 2 hét múlva jön haza cimbi, beszélek vele, ha kivisz, kimegyek. Veszteni már nem vesztek semmit.
ott 5 év kötelezően a szolgálat. Ha közbe hazaszöksz keresnek 5 évig utána már nem. 5év után nyugdíj+francia állampolgárság jár.
Szeretemtem a szét babrált karburátorokat, jól lehet ezeket szinkronizálni. Föleg,ha mind a négyet,négy féle képpen meg babrálták.
Nem bírom kiszedni a blokkot
Nekem nem. (de ennyire reménytelen a helyzet?)
Neken vírust hoz. Nektek is?
http://www.legion-recrute.com/...
Azzal van. Mivel műanyag a ház ezért az évek alatt kikoptatta a súber szára és ez mellett is ugyanúgy közlekedik a levegő mint a két lyukon és ilyenkor már tökmindegy hogy fel van-e fúrva a két kis lyuk vagy nem. (az első képen levő is meg van kopva de a másodikon levő viszont nagyon)
Hát igen! A régi ezresé még anyagból volt!
Na, há megmondtam Én...hogy az orrával lesznek gondok a macinak
Értem én,ez egy ipari hulladék, magyarul mondva.
Már leírtam,olvass vissza.
Az a két lyuk, miért nem egyforma méretü?
A súber berakva a membránosba, majd a mellette levőkbe.
hát most nekem mind a 2 szemem akkora és az orrlyukam is az idegtől fújtatok mint a bikás lefújó a calibrába.
na ezen a jobbososn ugyan az a felfúrás mint az előző 3 nál.
mindkettőtöknek!
Hát ennek sokkal nagyobb a bal szeme és az orrluka
Úgy néznek ki mint 3 koalamacifeje