igen. bár mostanra gyémántkemény lettem, de durván. elején 1-2óra álldogálás után leszakadt a derekam, most szinte semmi. csak a lábamnak tré.. fázik, fáj. innen lesz kedvezménnyel profi lábbeli: swatbakancs.hu
Azé mosmá elmennek az ncore-osok is a .....-ba. Tudom, hogy Ők vannak értem és nem fordítva, de hát akkor is..pont amikor le akarnék tölteni akkor nincs napokig. Sit
Meglepő amúgy, de tényleg a semmit csinálás a legfárasztóbb. Amikor nem tudod magad elfoglalni semmivel, látod, hogy már mindenki megy haza, mennek aludni - bulizni - akármi...Te meg tudod, hogy még ott fogsz szopni egy jó pár órát.
Ezt a videót egész nap tudnám nézni....és itt egy ilyen a kertembe és nem tudok vele menni...megőőőőrülőőőőőőőőőőőőőőőőőőőkkkkkk wáááááááááááááááááááááááááááááááááá
Igen, ábrus jó szakember. Remélem szépen megköszönted, biztos sokat fáradozott, hogy pöpec állapotúvá tegye a mocid. Holnap még mielőtt megjön a sereg, korán reggel megcsinálom az előkészületeket és ha már süt a nap jó ideje, akkor kicsit bele lesek a mociba, megnézem beindul-e...mondjuk köcsögök voltak, mert az elektromos csatlakozók széthúzva, gyertyapipa lehúzva, benzincsap leszedve, stb...így kaptam vissza. Mindegy, tanulság, hogy nem visszük oda többé ..
Megnéztem itt az eladó mocikat,kezdenek esni az árak.Jól ment a gép,csendes a blokk,Ábrus jól belőtte,200-al kisebb fordulaton viszi most az 50-et.Sajnos Ábrus kollégájának nem tudtam megköszönni,mert ebéd után volt,és nem állt velem szóba!
Now I've heard there was a secret chord
That David played, and it pleased the Lord
But you don't really care for music, do you?
It goes like this
The fourth, the fifth
The minor fall, the major lift
The baffled king composing Hallelujah
14Ropi. 620as órabérrel vagyok, a váltóban 8.45-19valameddig szoktam lenni, az átlag 6400-6500 naponta, hétvégén a kaszinó 12h, 8-8ig, az 7500. de ez húzós hétvége lesz.. mindegy, kell a lé.
Küldök Neked egy számot!
http://youtu.be/Vs9nsjw1kII
That David played, and it pleased the Lord
But you don't really care for music, do you?
It goes like this
The fourth, the fifth
The minor fall, the major lift
The baffled king composing Hallelujah
háále luuuujaaaa