Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fú de unatkozok karbit szétszedtem darabokra kipucoltam a héten veszek O gyűrűket.
Szevasz te fasz
hali gecik, jó reggelt
Na qrvára senki akkor megyek is alukálni.
Xiung hui hang ot nézem az üvegtiger 2be
Ha kell 17es kerék majd akkor sugotól kérek az 15e ft.
Emre ha kell 1 exup himba beszélj nitróval én lemondtam már mindenről.
Vettem 1 2000 R6 segédvázat 5000ft ért R6 idom lesz rajta hátul fent.
Megint döglődés van
Úúúú, de jól kiírtam magam, most gyúrok az 56 000re

Du megyek motorozni - beviszem téli lakhelyére a gépet, mert neki is jobb lesz, meg kell is a hely a tüzifának

Tehát ma lesz az idei utolsó FZR-ezés
Ezek a jpg nyuszik már az elvonási tünetek nálad?
Ja, és én szerintem az öreg frézi szép eredeti színekben, 1 ilyen öreg vonalú moci ne akarjon modernkedni, az nem áll jól neki. Bár nekem tecc az a full military fighter design is, amit itt többen leszóltak.
Pont ez a rutin a baj, ők már nem hobbiból szerelgetnek, hanem megélhetésből, és az nagyon nem mind1. (Magamról tudom, imádtam a PC-ket bütykölni régen, most meg kiver tőle a frász, ha szerelni kell )
De mit tehet az ember, aki jó motort szeretne, de nem tud újat venni (mint pl. Don Poti)? A szerelők csak összebasszák, ő nem tudja megcsinálni, maradsz Te
Furcsa lehet, pörög, énekel - csak nem megy
Valszeg vennék, ha rámszakadna a bank. Néztem a "Csúcsmotorok" sorozatban a diszkóverin, le is van tőtve, király.
Egy csabai jóbarátomnak volt 1 pont ilyen (csak 4x4es) a 40 literes tank pont elég vol 200 km-re, de ment
Berakható talán, de ne próbáld meg, mert azt a spiáter xart szétveti, bele a pofádba, aztán nézhecc ki a lukon
A számszer meg a hagyományos nyil az tuti, és nem kell hozzá semmi engedély (a lőfegyverrel való viszaélés komoly, 2-8 év)
Na mentem mert az asszony azt mondta ideje vele is foglakozni nem csak a motorral. . . .
Gida, érdekel ez a téma? Végre valaki, aki szereti a pukkantókat

7.5kJ energiája a messzehordó 100 mm-es hajóágyúnak van légpityu csak 7.5 J, ez a 4.5 mmes lüvedékkel kb 170 m/s tud. Acélmagvassal 20 m-ről az 1es alulemezt simán átviszi (legalábbis az enyém, a 631-es)
Nekem van egy CO-s verseny légpuskám is, ott a szelep állításával 16J körüli maxot lehetne kihozni, az 240 m/s-re elég, de már akkor lőfegyvernek számítana
A flóbert télleg 1 fos, pontatlan, az ölőhatás szintje meg kb. 60Jnál van.
Na jóregg, most reggelizek, visszaolvasok, és jól megkommentelek mindent
Csak elrettentés képpen, így jártok, ha ennyit írtok este
összes főfúvókám 110es
na ezért szeretlek mert neked van lelkiismereted.
Na tényleg alszok most már valamennyit.