Ezek a jpg nyuszik már az elvonási tünetek nálad?
Ja, és én szerintem az öreg frézi szép eredeti színekben, 1 ilyen öreg vonalú moci ne akarjon modernkedni, az nem áll jól neki. Bár nekem tecc az a full military fighter design is, amit itt többen leszóltak.
Pont ez a rutin a baj, ők már nem hobbiból szerelgetnek, hanem megélhetésből, és az nagyon nem mind1. (Magamról tudom, imádtam a PC-ket bütykölni régen, most meg kiver tőle a frász, ha szerelni kell )
De mit tehet az ember, aki jó motort szeretne, de nem tud újat venni (mint pl. Don Poti)? A szerelők csak összebasszák, ő nem tudja megcsinálni, maradsz Te
Berakható talán, de ne próbáld meg, mert azt a spiáter xart szétveti, bele a pofádba, aztán nézhecc ki a lukon
A számszer meg a hagyományos nyil az tuti, és nem kell hozzá semmi engedély (a lőfegyverrel való viszaélés komoly, 2-8 év)
Gida, érdekel ez a téma? Végre valaki, aki szereti a pukkantókat
7.5kJ energiája a messzehordó 100 mm-es hajóágyúnak van légpityu csak 7.5 J, ez a 4.5 mmes lüvedékkel kb 170 m/s tud. Acélmagvassal 20 m-ről az 1es alulemezt simán átviszi (legalábbis az enyém, a 631-es)
Nekem van egy CO-s verseny légpuskám is, ott a szelep állításával 16J körüli maxot lehetne kihozni, az 240 m/s-re elég, de már akkor lőfegyvernek számítana
A flóbert télleg 1 fos, pontatlan, az ölőhatás szintje meg kb. 60Jnál van.
Du megyek motorozni - beviszem téli lakhelyére a gépet, mert neki is jobb lesz, meg kell is a hely a tüzifának
Tehát ma lesz az idei utolsó FZR-ezés
Ja, és én szerintem az öreg frézi szép eredeti színekben, 1 ilyen öreg vonalú moci ne akarjon modernkedni, az nem áll jól neki. Bár nekem tecc az a full military fighter design is, amit itt többen leszóltak.
De mit tehet az ember, aki jó motort szeretne, de nem tud újat venni (mint pl. Don Poti)? A szerelők csak összebasszák, ő nem tudja megcsinálni, maradsz Te
A számszer meg a hagyományos nyil az tuti, és nem kell hozzá semmi engedély (a lőfegyverrel való viszaélés komoly, 2-8 év)
7.5kJ energiája a messzehordó 100 mm-es hajóágyúnak van
Nekem van egy CO-s verseny légpuskám is, ott a szelep állításával 16J körüli maxot lehetne kihozni, az 240 m/s-re elég, de már akkor lőfegyvernek számítana
A flóbert télleg 1 fos, pontatlan, az ölőhatás szintje meg kb. 60Jnál van.
Csak elrettentés képpen, így jártok, ha ennyit írtok este