Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én egy hosszú mez felülre és rá egy rövid ujjút. Az a lényeg,ne izzadd át,mert utána fagy meg az ember. Ja és egy széldzseki,de azt is csak lefelé húzom fel.
Hűha! Megyek vissza! Sziasztok. Este leszek.
Mit vegyek felülre bringán? téli naci van, az nem gond, felül nemtom, túlöltözni nem akarok, de múltkor nagyon fáztam
Küdd az évjáratot,motorkódot,meg minden adatot,mert holnap megyek a motyómért,és este már írom is mennyibe kerül az a lista,amit küldtél.
Nemadod el a bringás kesztyűd? :) -amúgy naagyon tutkeráj téli kesztyűm van, mondjuk drága is vót, de legalább nem kopik!
Motoros kesztyűre gondoltam,sima nem kell,nincs hideg.
16os ha jól mértem
Minek kesztyű most már majd veszel tavasszal a motorra.
A neten vannak túlélési praktikák tanulj belőle és nem fázik a kezed.
Ha már úszni megtanultál akkor 1 macskát se nehéz megnyúzni hogy kesztyűt csinálj belőle.
Se azt nem tudom, hogy a tied milyen, se azt hogy az Exup-é
Ezt akartam kérdezni
Asszem fiúk,ha idén lesz kesztyűm,akkor jó vagyok nagyon. Nagyobb fokú a csóróság mint gondoltam,de majd lesz másként is
És nekem nem kellett semmit csinálni mint annak a homokosnak lejjebb.
Csak úgy kaptam a filmesektől 1 kilót (gyk 100000) az milyen csak mert jó fej vagyok.
nekem semmi bajom a dologgal, csak moss fogat utána
Ádám! Kell a motorkód,évjárat ahhoz hogy pontos árat tudjanak a motyókra mondani!
Sziasztok! Uhhh! Könnyítettek rajtam ötezerrel,VW termosztát,és szelepfedél tömítés. És holnap még fagyálló kell 5 liter.
Csak úgy kaptam egy tizes (gyk 10.000ft) egy ügyféltől, mert jófej vagyok, csak úgy. az milyen?
Arra gondoltam az én frézim tengelye és az exup hátsókerék tengelye ugyan akkora e?
Ezt most nem egészen értem, én azzal a tengellyel raktam össze amivel megvettem, mivel az FZ és az FZR nem egyforma.
Az FZR csapágy mérete asszem 6304, szóval 20-as a tengely.
Nem is nézegetem 1 hónap és itt a börze.
Most miért fájdítod a szívem.
A 5,5 17 es nek mekkora a tengely átmérője ugyan akkora mint a mi ezresünké?