.
.
.
.
.
.
.
.
A legtöbb szerviz (tisztelet a kivételnek) mivel ebből él csak korlátozott időt szán(hat) egy gépre mert egy rejtett vagy összetett hiba keresésére akár annyi idő is elmehet, amit az ügyfél egyszerűen nem tud (és nem is akar) megfizetni.
Többnyire ebből jönnek össze az ilyen félmunkák és főleg a régebbi gépeknél, ahol már sok minden történhetett az évek alatt.(nem is szívesen vállalják el őket, de ha mégis akkor a:valamit csinálunk vele művelet hajtódik végre,ilyen most Poti gépe is, ezért össze sem rakták)
Mikor áll neki egy szerviz legózni a karburátorokkal hogy mekkora fúvóka kéne bele gyárilag (dokumentáció), mekkorák a súber lyukai, kopott-e a tű, belevalók-e egyáltalán azok amik benne vannak, stb.?
Frászt.
Beállítják valahogy és ha nem teljesen jó akkor jön a már ismert szlogen: hát ezek ilyenek. (persze munka volt vele és azt ki kell fizetni de nem változott semmi)
Nálam pont az a különbség hogy én elbaszakodok egy csavarral vagy bármilyen állítgatással napokat hogy elérjem a lehető legjobb eredményt,lehet hogy eredménytelenül. El tudod képzelni ezt 4e Ft-os szerviz óradíjjal?
Ugye hogy képtelenség? Én viszont szarul nem akarom kiadni, viszont megfizettetni meg nincs pofám, mert tudom hogy nem azért jár valaki ilyen öreg motorral mert veteránkedvelő, hanem azért mert örül ha tankolni tudja.
Ezért szoktam mondani hogy nincs időm rá mert tudom hogy ezek nem olyan munkák hogy összerakom-beállítom és kész,viheted, hanem adott esetben napokat kell elbaszni hogy megtaláljak egy hibát és lehet hogy lesz mellette még két másik is. (szóval így megy ez)