Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arról a csomagról beszélsz amit még nem adtam fel?
Vagy ez egy másik csomi?
na EZ a féle, színű gixer tetszik, ha már..
mivanmi?
Jó éjt! Akkor holnap délelőtt!
Na mentem meccset nézni jó éjszakát skacok .
most hegyet mászik de utána teker tovább
Koszike
akkor annak valami eszköze még nem lett telepítve
lehet a midi
én hagynám ha szól, aztán ha valami gebasz van feltenném a kpl SB live drivert
Sanyi discovery world kerékpárral keresztül Amerikán. Alaszkától Argentínáig. valami Mark Bomon vagy mi. 1rész
Sb Live van benne. (de az megy)
A Forceware 8x.xx -re azt mondta hogy ez nem támogatott hardver, a 100.xxx felettiekre meg azt hogy mi a faszt akarok egy veterán kártyával,húzzak a francba faltörőzni.
akkor hagyjad, ha zavar hogy pofázik tiltsad le.

az ati kártyákon van hang eszköz, és ha nincsen letiltva, a win hajlamos azt betenni alapértelmezettnek, én meg várhatom hogy megszólaljon
Szerintem sincs csak pofázik. (az XP nem ugatott)
hurra4 jon holnap v utana csomagom,szepul az autom:)
mar lefestettem a muszerfal egyes elemeit,meg kicsereltem a hattervilagitast kekre, meg a muszerek szamlapjat plazmara.brutalisan jol nez ki.
en autot tuningolok:)
nem ismeri fel automatikusan?ill a frissitesek kozott ne mszerepel egy ujabb driver?az en Geforce 9500Gt-met siman felismerte
a raid vezérlő nem számít, feltételezem nincsen raid tömböd?
a pci eszköz micsoda? van rajta egyáltalán valami?
Kibasztam a szúnyogokkal vettem elektromos irtót . A közértbe már rég elpakolták és csodálkozva kérdezi vannak még szúnyogok? Nem mondom nincsenek csak tavaszra spórolok. Mondom gyerel le ide és sasold meg. Azóta nincs szúnyog. . Nincs fülbe citerézés éjjel.
Most már csak a PCI eszköz és a RAID vezérlő miatt nyivákol az eszközkezelőben.
Ádám mikor dolgozol a pénzváltóba szombat?
van itthon a csepp tükröm 8as szárral ha gondolod elviszem és ha jó akkor Mius-nak adom szülinapra
Működik! (de akkor is fulladjon meg a microsoft)
Nekem az FZR-re a bazismotor.eu -ról van tükröm. Olcsó volt. asszem valami 1200 Ft.
Jobbulást ! ! ! ! !
Hűha! Akkor mélyen hallgass Pupu! Én mindig ezt teszem!