Múlt héten volt egy ilyesmi német papírokkal,de nem lehetett forgalomba helyezni,csak alkatrésznek. 35-ért vitték el a lábán,idegen rendszámmal. Gondolkodtam rajta,de hová teszem,meg amúgy sem kellett eddig hozzá jóformán semmi sem. Na meg az is röhej amibe kerülnek a dolgai. Eloszófedél 800ft,rotor 240ft,kormánygömbfej 1200ft
ha ócsó kocsi kék, én is ilyet vennék. Cimbinek is van, és kimegy az a szar a világból. Néha lakatolni kell, de ölhetetlen.
Lám a csigazabálók is tudnak jót csinálni.
Kéne valami telefontartó,amivel le tudom rögzíteni a telót,csinálok egy onboard-ot az Ikarusszal!
Jó kis tempós,pénteki garázsmenetet! Akkor majd Ti figyeltek,eddig csak nevettetek,amikor motorozni próbáltam.
Hát ja. Nekem a 90-es R-19 1,4i ~180e hiába megkímélt, hegyekben állnak az újabbak a használtautón 150-200e-ért. (ennyiért meg nekem sem eladni hanem venni kéne)
Az előző műszaki vizsga óta,ami két éve volt októberben,3528km mentünk vele. Még esőben sincs kint,mert a nejem parázik menni olyankor,én meg nem ülök bele,csak ha nagyon muszáj.
Na?
Lám a csigazabálók is tudnak jót csinálni.
Lehet Ádám is ilyennel jönne ki olcsón.
Jó kis tempós,pénteki garázsmenetet! Akkor majd Ti figyeltek,eddig csak nevettetek,amikor motorozni próbáltam.
De manapság nem ez a döntő.... (márka, típus/évjárat.....ennyi)