Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

multkor utaztam Sanyival.. iszonyatosat dönt az Ikarussal
Sokat ivott szegény ma valahogy nem beszámítható.
Abba nem lesz bent,max a fórumra szánnám.
Rizsázol itt hülyeséget! Amikor említettem visítva menekültél hogy: FRANCIÁT NEM! (a szarért meg: )
akkor marad van 3 dobom is. Komolytalan vagy veled már nem üzletelek. . Beviszem itt a mogyoródi kereskedésbe 10est adnak érte. Nincs gpsed
Múlt héten volt egy ilyesmi német papírokkal,de nem lehetett forgalomba helyezni,csak alkatrésznek. 35-ért vitték el a lábán,idegen rendszámmal. Gondolkodtam rajta,de hová teszem,meg amúgy sem kellett eddig hozzá jóformán semmi sem. Na meg az is röhej amibe kerülnek a dolgai. Eloszófedél 800ft,rotor 240ft,kormánygömbfej 1200ft
Majd nézem a híradót este
Hogy hogy hogy? Kapsz érte egy nyitott sportdobot.
Na?
ha ócsó kocsi kék, én is ilyet vennék. Cimbinek is van, és kimegy az a szar a világból. Néha lakatolni kell, de ölhetetlen.
Lám a csigazabálók is tudnak jót csinálni.
Hogy legyen papa? mio?
Milla alatt? Pfff...
Van már egy de alkatrésznek 60e-ért komplett működő autót lehet venni.
Lehet Ádám is ilyennel jönne ki olcsón.
Asszem felteszem 800ér a fiatot
Kéne valami telefontartó,amivel le tudom rögzíteni a telót,csinálok egy onboard-ot az Ikarusszal!
Jó kis tempós,pénteki garázsmenetet! Akkor majd Ti figyeltek,eddig csak nevettetek,amikor motorozni próbáltam.
Most tekefonált még egy érdeklődő. Érdekes,Budapestről hívott,pedig ott tényleg sokkal,olcsóbbak a járgányok.
Vegyél még...
Hát igen! Nem elesni,bringázni,és futni jobban szeretek mint autózni.
Hát ja. Nekem a 90-es R-19 1,4i ~180e hiába megkímélt, hegyekben állnak az újabbak a használtautón 150-200e-ért. (ennyiért meg nekem sem eladni hanem venni kéne)
Azért azt sem hagyd figyelmen kívül,hogy nálunk kb 100000 hosszabbak a járgányok mint Budapesten.
Tom. Azért is raktam fel ennyiért,ha viszik,vigyék.
Mert te jobban szeretsz bicajjal elesni.
Ez megkímélt, kétség nem férhet hozzá.
De manapság nem ez a döntő.... (márka, típus/évjárat.....ennyi)
Az előző műszaki vizsga óta,ami két éve volt októberben,3528km mentünk vele. Még esőben sincs kint,mert a nejem parázik menni olyankor,én meg nem ülök bele,csak ha nagyon muszáj.