Az lemaradt a végéről hogy fényképen,és videón minden teljesen másképp látszik,nem ugyan azt adja vissza.De ezt mindenki tudja.Ha megnézitek az adatlapomat a TZR friss festéssel van fényképezve az Fzr pedig 1000 évessel és képen alig van külömbség,pedig a frézi tiszta gagyi
Ja le is raktam visszatértem a jó kis serikszonomhoz.
Ma kezembe akad 1 Iphone4 gyerekek álom telefon nagyon komoly tudással én eddig utáltam az iphone telefont de ez elmondhatattlan.
Én is figyeltem már az ilyen műsorokat,és szerintem minden fényezőnek feltűnik többek között az h mindent géppel csiszolnak kézzel hozzá sem nyúlnak.És a szakmában ez köztudott h lehetelen szépet csinálni géppel.Semmi visszapasztázás szemétmentesítés,ezek nélkül pedig nagyon messze a gyári hatás
És szülinapos kedvezmény nincsen? 2 oldalidom 2farokidom 1 tank és 1 lámpatakaró. Matt feketére csak kérdés hogy mennyi
Nem akarok senkit kihasználni de ha vannak ez embernek jó barátai akkor nekik adom a pénzt mint idegennek
Még ma megyek érte.de aszem h az hiányos.De ha szíííp új festést szeretnél és lesz annyi időm h villanymotort kerítsek 30 + anyagba megcsinálom.Amúgy már minden más megvan hozzá,beleértve a fasza stukkert is.Annyiért meg nem hiszem h megveszed.És egy új fényezést azé nem lehet összehasonlítani semmivel
Jaszipapa megmondom az őszintét hogy ez inkább gps mint telefon gps nek tökéletes telefonnak nem. Ugyanis Ábrusnak is elfelejtettem írni de ha téged hívnak akkor visszhangzik a hívó félnél a saját hangját hallja. Ez gyári hibája neki és sehogy nem lehet orvosolni az A501nek is és az A702 nek is ugyan ez a baja.
Ja azért. Megkonzultáltam telefonon emrével (de én is erre gondoltam)
Az lesz hogy tolom fel az igazi C:-re a hetest és minden mást legyalulok.
Ez egy Athlon XP 2000+-os proci (1667Mhz) 1GB ram Abit KX7-333R alaplappal. A VGA 6600GT volt de a nyáron felfordult de kaptam SOS-ben egy FX 5600-ast 4e-ért. (jóval szarabb mint a 6600)
jatek teren nem sokat tudok mondani,mert ritkan jatszom,es akkor is csak oskovuletekkel. de teny,h sokkal felhasznalobaratabb a win7.van par olyan tulajdonsag,amihez konynen hozzaszokik az ember.en mostmar mindenhol win7-et hasznalok
Botot a küllők közzé
Szilikon vízcsövek szép kék színbe.
http://www.karkuskipufogo.com/...
Boldog szülinapot vííínember
Ma kezembe akad 1 Iphone4 gyerekek álom telefon nagyon komoly tudással én eddig utáltam az iphone telefont de ez elmondhatattlan.
Nem akarok senkit kihasználni de ha vannak ez embernek jó barátai akkor nekik adom a pénzt mint idegennek
De Bélám esetleg bejöhet a képbe.
http://ihinet.hu/termekek/mita...
Az lesz hogy tolom fel az igazi C:-re a hetest és minden mást legyalulok.
Ez egy Athlon XP 2000+-os proci (1667Mhz) 1GB ram Abit KX7-333R alaplappal. A VGA 6600GT volt de a nyáron felfordult de kaptam SOS-ben egy FX 5600-ast 4e-ért. (jóval szarabb mint a 6600)