Ehhez a részéhez nem tudok hozzászólni,mert nem játszom a géppel. De mégis úgy gondolom,eleve hülyeség ez a megalománia ami a pc körül forog,és meggyőződésem,ez csakis a pénztárcákra megy ki. Az XP még a legtűrhetőbb Microsoft termék,legalábbis ez az én véleményem. Elmegy régebbi gépeken is,és nem kell hozzá Paks!
Nekem két gép van otthon a mindennapi netezős, tv-zős gépemen XP van, és le nem cserélném másra, mivel a tuner kártyámhoz nincs W7 driver. De a játékos gépemen W7 64bit van felpakolva, és arra sem panaszkodhatok, de ha minden nap azt kellene használnom lehet nem tetszene.
Az új géphez én a W7.64bit-et ajánlom, és nem baj ha addig kicsit barátkoztok.
Szóval nem lenne hülyeség egy darabig a két oprenndszer használata, de a telepítést külön merevlemezen kellene megoldani, úgy hogy telepítéskor csak az egyik legyen a gépben, akkor nem pakolja össze vissza a dolgokat. XP vs W7 game teszt Oprendszerek harca
Megint csak nem beleugatni szeretnék,de biztos hogy olyan jó az a windows 7? Sztem az xp is elég jó,és nem kér akkora gépet sem. Megéri ez a beruházás? Lehet XP-vel még elhúznád egy darabig ezzel a géppel is.
A hetest még nem ismerem csak ez volt kéznél,gondoltam próbáljuk ki.(nem nagyon tetszik)
A W7 meg természetesen az eredeti D: meghajtót átnevezte magának C:-re
A hetessel mik a tapasztalatok játék terén? (bár lassan új gépet is kell vennem)
Melyik oprendszerhez ragaszkodsz?
Ha a W7-hez akkor én inkább azt telepíteném ismét de most a C-re, és a D-t zúznám le. Egyébként, igen ez egy ilyen játék. Ugyanis tök mindegy melyik meghajtóra telepítesz egy csomó fájlt a C-re másol.
De velem ne vitatkozzon basszameg mert itt én mondom meg hogy mi hol van!
velem ne szórakozzon mert kiveszem,fogok egy radírt aztán letakarítom vaze!
majd ha fizet! akkor maradhat!
Nem akarok bleugatni,mert nem vagyok vér profi a dologban,de én mindig csinálok egy ghost-ot,a full rendszeremről. Oztán,ha valami nagy gáz lesz,beugrik a lemez a helyére,és cirka 40 perc múlva kész a rendszer progikkal,driverekkel,minden szarral,amit használni szoktam. Ja,és nem kell ott lenni vele,amikor visszarakódik. Ha fel tudod imádkozni ismét az XP-t csinálj te is egy ilyet,sok méregtől kíméled meg Magad.
Gyula segít, mint mindig.