Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De csövi valószínűleg tudja.
Talán ha a Virago fórumon keresnéd?
Nincs elérhetősége.
Nem adom fel csak 5 percenként más tetszik most mindig látok valami újat és az felülírja a terveim.
Ha meg gyári segédvázra gondolsz akkor Masterix fórumtársat kérdezd meg mert lehet hogy neki megmaradt az FZR-ből és biztos hogy nem kell neki. (abból gondolom hogy annak idején vagy nekem, vagy csövinek akarta adni de nekünk nem kellett, és ráadásul pesti is)
A blokkot le lehet festeni,a trafóknak meg lehet helyet találni,szóval ez még elég kevés hogy feladd. (de erről beszéltünk az elején:menet közben jönnek a megoldandó problémák ezért sok szarakodással jár egy átépítés de nem olyan bonyolult az)
Most rakom fel cod 4 et kicsit puffogtatok levezetem a feszkót.
Ne add fel Pupu ne add fel !Léptem megyek gályázni .
De ha találnék olcsón 1 gyári segédvázat akkor más volna a helyzet. Mert az R6nál sokat kellene beletoldani úgy hogy a tank is jól álljon. De mivel full alu így nehéz hegesztgetni hozzá.
Most csinálom a segédváznak a + merevítést hogy ne tudjon elcsavarodni hátulra csinálok 1 átkötést.
oldalidomot felrakom mert csúnya kopott a blokkom meg akkor a trafót is el kéne rejteni valahová. Bonyolódik a helyzet. Mondjuk ha nincs idom rajta akkor a tököm se sül meg. De akkor magamat cáfolom amit az fz-re mondtam szal marad az oldalidom.
Ehhez idom sem kell
de ez így ebben a formában és színnel nagyon tetszik.
Gondolkodok de az eredeti felé húz a szívem vagy valahogy az eredeti segédvázra kéne varázsolni 1 pályaidomot.
Lementettem ezeket a képeket.
Néztem nagyon sok streetfighter fotót és az eredeti popsival tetszett.
Pupu kapj új eröre !
Nézdcsak
Nyilatkozz!
nekem 2 db van.
PC-re sem sok repülőszimulátor van, de konzolra?
És miért tört meg a lendület?
Nonono,ne add fel ilyen gyorsan !
Gyári Ledes lámpákat javaslok,mert azoknak is kell foncsor fókuszálni,és az izzós foncsor nem jó hozzájuk.Ráadásul még áramkorlátozó ellenállás is kell nekik,mert ha direktbe rákötsz egy Ledet 12V-ra,azonnal meg is hal.