Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NGC-n Corvette gyár van most. Ha valakit érdekel...
szasz ma kezembe volt 1 ájfón4 fú de odabaszós az a telefon
pedig utálom őket de ez maga a csoda volt.
Estét mi a helyzet?
mattfeketére a szar egyenetlen felületeket fújjuk amivel má nem lehet mit kezdeni.És még ezt is kirücskösítjük magával a festék anyagával.Gombostüfejnyi gümőket fújunk bele h elvigye a hullámokat,és a hibákat amit lusták voltunk kijavítani
Sziasztok! Pupukám! a 11 éves pici lányom íróasztalán mit látok? Na mit? A PVSK-s lányok fotóit! Érted! Nem Barbi,nem rajzfilmfigurák! Simán kijár kosár meccsekre,Igaz Ő is a PVSK-ban kosárlabdázik. Azért jó érzés látni. Az de élmény,amikor meccset néz a tv-ben! Tudja ki mit játszik,és felismeri Őket hamarább mint a tudósítók
Most aztán domborítok ám!
autot is vallalsz? na nem az egeszet,csak hamarosan ki kell kicsit glancolni a jarmuvet.itt-ott megjelent a rozsda.sarvedok+ kuszob.no meg egy alapos alvazvedozes.most erre gyujtogetek
jól van genyók ha harc legyen harc
Amit mattra csiszolsz 2000-res papírral
Nemtudom nekem kéne ott a kakasülőn pucsítani biztos befosnék letörik alattam.
de most miért kell szívózni megint a negatív hullámok.
Három réteg lakkal!
nemmm a motorino felrakott a múltkor 1 fekete 1000rr ciberét és fehér alapvolt és 1-2 részen nagyon fasza fekete betét.
Zebra?Még valaki átmegy rajta

de ha a vágyad matt fekete, akkor legyen
Valamelyik nap a cigó telepen vittem a levelet.Kerestem 1 címzettet.Kérdezem a fickót h miért akarja hogy akarja felvenni a Győző levelét.
- hát meee ídes tesvírem
Hogy nem találkoztunk eddig?
-másik városban lakok
És te a báttya vagy?
-NEM NEM íííídes unokatesvííre
na ez jutott erről eszembe
akkor fehérre fekete csíkkal.
azt most buktad el, egyébként lett volna
én nem fujatnám matt feketére...
addig szép csak amig nem kezded el használni...
aztán foltos, nem lehet szépítgetni(pl polírozni, mint a fényeset)
Hát a mekdonáldszba is kapsz ajándékot ha szülinapod van.
A suliba se kellett felelni akkor
Ja és 1 szóval se mondtam hogy most van a szülinapom én csak a kedvezményről érdeklődtem