voltam motortnézni hát bazmeg, nem indult be, nem akarta a srác, hogy nehogy úgy tűnjön, hogy variált, és bemelegített motort röffent be, de azért előző nap beindíthatta volna így viszont hónapok óta elöszőr próbálta, és nem nagyon kapta el, benzin is valami régi, kurvakevés volt benne, meg PRI-n hagyta indítózás közben (akkor nem esik le túl sok benya?), de nem indult be úgyh max arra gondoltam, hogy ha elhozza, és itt beindítja, hogy meg tudjuk halgatni, meg kipróbálni, akkor jó. De annyiradurván hihetetlenül szép állapotban van, hogy még egy tíz éves motoron sem látni ilyet
2 hete céges rendezvényként ( ? ? ? ? ? ) Kimentünk a debreceni hulladéktelepre ' gyárlátogatásra ' / munkaidőbe volt, hülye lettem volna kihagyni. /
Namost rájöttünk miért is mentünk:
Megpróbálnak szolídan rávezetni minket, hogy nem a mi melónk a legrosszabb.
Hát nemtudom, de én úgygondolnám van az a pénz. Ha én ótómosós vagyok, és bejön egy részeg kuncsaft egy összehányt kocsival, és egy szöszivel.. Aszontam volna, hogy 20 pénz. Mire áááhh, hááá nee há hoogy, és 12-be megcsinálom.
Az nem rossz pénz egy kis hányástakarításért.
csak, h nem tisztítanak se vért se hányást, most csak hányás volt. haverom autópályán ki akart hányni az ablakon, de a szél a felét visszatolta, ő a jobbegyben ült, csajom vezetett, én hátul baloldalon, de még ott is éreztem a permetet az arcomon
Viszem a motort. Kinga is jön.
Gyerekek, nem tudjátok, hogy a tolómérőm hová raktam? Nem látta valaki. Egy méregzöld bőrtokban volt. Mácsak a tangabugyik közt nem kerestem. Há, így hogy érjem megy a dugattyú átmérőjét?
Nem kötelező de hülye (vagy tájékozatlan) aki nem számolja ki évente.
Frére most fizetek 7,4e/év, jövőre is ilyesmi lenne de ha ugyanott újrakötöm akkor csak 4,8e/év.
R-19 8e körül volt idén, ugyanitt jövőre 12e lenne de ha átviszem az Allianzhoz akkor 6,8e lesz.
Nem olvastam, próbálok sokat melózni az utóbbi időben, amint azt írtam is, mostanában nem voltam, direkt mindig megkérdeztem mi a helyzet, történt-e valami. Sajnálom, hogy nincs időm egész nap a gép előtt ülni mindig
Pupu! Megszívtad.
Namost rájöttünk miért is mentünk:
Megpróbálnak szolídan rávezetni minket, hogy nem a mi melónk a legrosszabb.
Az nem rossz pénz egy kis hányástakarításért.
Részegedtetek Tesó? Yeaahhh tudtam én, hogy Te jó ember vagy. Kicsit verekedős, de jó.
Gyerekek, nem tudjátok, hogy a tolómérőm hová raktam? Nem látta valaki. Egy méregzöld bőrtokban volt.
Frére most fizetek 7,4e/év, jövőre is ilyesmi lenne de ha ugyanott újrakötöm akkor csak 4,8e/év.
R-19 8e körül volt idén, ugyanitt jövőre 12e lenne de ha átviszem az Allianzhoz akkor 6,8e lesz.
vagy legalább egy motort csúnyán elbaszni,
most lesz nálad egy blokk, nem?