Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jajj hat azok nalunk is vannak.marmint csuszasok.1-es villamospalya felujitas ,2-es megepitese.8-as troli megepitese,M43-as elkerulo megepitese.atlag 6 honap-10 ev a csuszas ja es az osszes letezo utat feldurjak,mert valamelyik baromallat kitalalta,h novemberben ujitsak fel a katyus uttesteket.a kurva anyjat az ilyennek!jon a tel,es marciusban ugyanolyan lesz,mint most.nemhogy marciusban csinalnak,akkor talan egy evet tudnank hasznalni.nem tudsz ugy vegigmenni a varoson,h legalabb 1 utlezaras ne lenne. 3 korut van.az egyik lezarva.7 sugarutunk.ebbol 2 lezarva,2-n epitkezes. kis menekulo utak szinten lezarva,mert epp csatorna felujitas,setaloutca epites,meg anyamkinja van. amugy nem vagyok ideges...
megtaláltam
annyira ügyes vagyok, teljesen meghatódtam magamtól
1X vltam életemben,de jövőre biztos hogy elmegyek. Motorral!
Ja! Képzeljétek! Voltam kint a vásárban,és megvan még az az esőruha,amit kb 2 hónappal ezelőtt láttam. Akkor 5000ft volt az ára,most már csak 4. Mondtam a tagnak,hogy jövő héten elviszem 3-ért,mert akkor lesz rá pénz,és ha meglesz akkor oda is adja annyiért. Piros overál,égyberészes,és qrvára hosszú!
bármelyiken, ha elég gyors vagy
ja azt olvastam... cseréltem pár éve én is
Melyik kúton adnak ingyen gázolajat? . . . .
miva mi annyi? A gyári 2x110+2x107,5 elvileg Sanyi.
Nem jöttek,megvan még. Még két tag képeket kért róla,de azóta sem történt semmi. Nem gáz ha megmarad,egy dízel azért gazdaságosabb lenne. Nem kéne fizetni az üzemanyagért. Kézifékkötelet cseréltem tegnap rajta. Micsoda szívás volt,de megoldottam.
én itt Kaposváron tankoltam tele induláskor, és hazának Dunaföldvár után kellett át tennem tartalékra talán Cece környékén
Sanyi!
golfit kivették már alólad? tegnap voltak megnézni, nem?
pláne
Ne má! Nem hazudok! Mondom,hogy ennyi! Komoly!
ááá nem hiszem ki van zárva . .
Jól látod! Ennyit fogyasztott. Nagyon jó kis motorja van. Emrével,és kissb-vel indultunk Pécsről, Csurig tettem,és a tartalék 4,5 liter,és akkor tettem tarcsira,amikor hazafelé Ábrustól elváltunk Dunaföldváron. Na akkor tettem tarcsira mert leállt. Ábrusnak mutattam is az órát Ő látta,ha nem hiszitek,kérdezzétek meg.
Hát ittlakva annyira nagyon nem szép. A homokkerti felüljáról szept 1-el kellett volna átadni. Na kész van szerintetek?
SZerintem belepisáltak csak egy jól sikerült iccaka után.
mennyit?
Cora áruház.
Hááát, elég gagyi mit ne mondjak. Működik, működik, de pl. nincs RDS benne, és az mp3-akba nem lehet belepörgetni. De, megy ez tény. Ja, és gyárilag nem adnak hozzá előlaptartó dobozt + ha pl. :
hazaérek, benyomom az előlap gombját, az féloldalt elforsul, de éppcsakhogy a helyén marad. Reggel beindítom, és a kicsike rázkódástól máris az ülés alatt az előlep.
Szumma: Ócsó húsnak híg a leve.
260at asszem
15,5 l benzinnel 321km amikor Ballószögön voltunk.
2X92,5, és 2X90-es a gyári.
Basszus, a kecskeméti találkozó után írtam, hogy mennyit mentem egy tankkal, és most nem találom
könyörgök valaki adjon egy taslit
helo volna egy girela xr2-es poweres meg egy nagytestü robogo ami 2-éves csre egy stee fhtig motora

javította a hírdetést.
csere steefhter motora egy girela 125 poweres meg egy 2-éves robogo

. . . . .
hát Sanyi szóhoz se jutok a sokktól orvost kell hívnom.