Nem vészes! Majd ketten összedobjuk! Amúgy sincs messze. Tök jó lesz,csak Ábrusnak is jó legyen. Figyu! Elviszem ám egyedül is vasárnap,ha nem jó Neked! Csak gondoltam,jó kis program lenne,meg azért személyesen is tudnál dumálni Ábrussal. Na meg én is.
Nézegetem ezt a két képet, és hát észre kell hogy vegyem, nem lett magasabb a hátulja, ahhoz képest amilyen akkor volt mikor megvettem.
Viszont az elejéből nagyon hiányzik az a 4 centi, amit a felső kifli fölé toltam. Erre valamit ki kell találnom, mert így nem százas.
Pupu! Már biztos az időpont,dec 4-5-6 Budapest! A szombati nap arra szánhatnánk,5-én,hogy legurulhatnánk Ábrushoz kocsival együtt levinnénk a blokkot. Persze csak is akkor,ha jó az időpont Ábrusnak is. Na mit szólsz hozzá? Az egész szombatom szabad,mert az asszony a barátnőjével shoppingol,és este meg születésnapi buliba mennek. Csak vasárnap délelőtt kellek Neki,ja meg pénteken,mert akkor érkezümk.
Ne beszélj hülyeséget, ezt fogom visszatenni, ha sikerül azokat a ronda hegesztési varratokat elegyengetni, a lyukakat befoltozni, és szépen lefesteni, mivel ez az eredeti kémény
Köszönöm az információkat ,ezek szerint nekem nem fojtott a gépem .Sem a szivócsonkon nem található kw. jelzés sem belül nem szükitett .
Átnéztem az angol forgalmiját és a kinti müszaki vizsga papirjait is(ott 3év felett évente müszakira kell vinni)sajnos nincs egyiken sem feltüntetve teljesitményadat .
Ez a mostani bulin volt a gépen
a CBR kormánykiflije lehet jó lenne, de baszott drága a bontóban az ilyen cucc
de mondjuk akkor már másik fékcső és gázbowden is kellene az a baj
Viszont az elejéből nagyon hiányzik az a 4 centi, amit a felső kifli fölé toltam. Erre valamit ki kell találnom, mert így nem százas.
(nem eladó
Átnéztem az angol forgalmiját és a kinti müszaki vizsga papirjait is(ott 3év felett évente müszakira kell vinni)sajnos nincs egyiken sem feltüntetve teljesitményadat
FZRI000 ..... ..2GH-000101 FZR 1000 ...... .2LA-000101 (D, S)
FZR1000 ...... .2LE-000101 (F)
FZR1000 ...... .2LFQ00101 (A, CH)
FZR1000 ...... .2RG-000101 (GB)
FZR1000T ..... .2LL-W0101 (AUS, NZ, ZA)