VAnnak ilyenek. Nekem BOX-on az F1 2010 baszakodott. Hajlamos volt darabbossá válni a célegyenes végére, és így már nem élvezhető. Nem is játszottam vele szinte semennyit. Viszont a COD akadásmentes teljesen.
Valahol olvastam, hogy a PS3-on ami ugye erőmű a GTA 4 szaggatott. Szar szoftver.
Ezt a Prohardver Black Ops fórumból szedtem:
"Hát nekem e8400 (4000-ig felhúzva) 4g ram , hd 4890 , talán mint ha ma már jobban futna mint tegnap , de akció közben még mindig nagyon akad. pedig az fps-em nem esik 30 alá soha , úgyhogy itt valami más gebasz van."
De lehet a biosban is meg lehet adni a méretét, de most nem tudom milyen opció alatt. Régebben volt egy NF2-es alaplapom, ATI9800pro vga-val, és ott a biosban is tudtam állítani ennek a méretét, valami grapics aperture size címszó alatt, de csak korlátozott mértékben.
Az a vga asszemn 128mb-os volt, és 512-ig engedte a bios emelni az értéket.
Szerintem is természetes... A gyerkek az annyukhoz ragaszkodnak. Ha majd elbírja a nyomatékkulcsot, meg a pitbike-al felszánja a kertet Neked, már kevésbé lesz anyás.
Lehet igazad van, nagy zsivány lesz belőle.
Sajnos én csak akkor voltam otthon mikor az asszonyt kiengedték a kórházból. Azóta nagyon anyás lett, én már az esetek többségében hiába veszem fel, nem segít. Ha a kedvesemnél van sokkal könnyebben megnyugszik. De ez azt hiszem teljesen természetes.
Valahol olvastam, hogy a PS3-on ami ugye erőmű a GTA 4 szaggatott. Szar szoftver.
"Hát nekem e8400 (4000-ig felhúzva) 4g ram , hd 4890 , talán mint ha ma már jobban futna mint tegnap , de akció közben még mindig nagyon akad. pedig az fps-em nem esik 30 alá soha , úgyhogy itt valami más gebasz van."
Az a vga asszemn 128mb-os volt, és 512-ig engedte a bios emelni az értéket.
Sajnos én csak akkor voltam otthon mikor az asszonyt kiengedték a kórházból. Azóta nagyon anyás lett, én már az esetek többségében hiába veszem fel, nem segít.