Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Poti mondta kell neki 1 gép a csajának eladom neki hátha jó lesz és veszek 1 laptopot.
. . nekem is kéne 1 nagyobb proci el kell adnom az enyém vagy beszámíttatni.
visszavittem az üres üvegeket
peace
Nem is gagyi azért mert valakinek telik 2 re is az szerintem csak flancolás.
Mielőtt videokártyát vennél egy-két ilyen tesztet nézz át
Kemény legyél!
Meg én is!
délután majd én is megnézem nálam hogy hasít
VAnnak ilyenek. Nekem BOX-on az F1 2010 baszakodott. Hajlamos volt darabbossá válni a célegyenes végére, és így már nem élvezhető. Nem is játszottam vele szinte semennyit. Viszont a COD akadásmentes teljesen.
Valahol olvastam, hogy a PS3-on ami ugye erőmű a GTA 4 szaggatott. Szar szoftver.
Na megyek, első állomás pilisszentiván, hallottam valami melóról asszonypajtás édesanyjától, bepróbálkozom. na kellemes napot, holnap jövök
Kínában újfajta fogamzásgátlót vezettek be
Ezt a Prohardver Black Ops fórumból szedtem:
"Hát nekem e8400 (4000-ig felhúzva) 4g ram , hd 4890 , talán mint ha ma már jobban futna mint tegnap , de akció közben még mindig nagyon akad. pedig az fps-em nem esik 30 alá soha , úgyhogy itt valami más gebasz van."
ja, akkor valószínű menne.
Az kemény kártya volt annak idején!
De lehet a biosban is meg lehet adni a méretét, de most nem tudom milyen opció alatt. Régebben volt egy NF2-es alaplapom, ATI9800pro vga-val, és ott a biosban is tudtam állítani ennek a méretét, valami grapics aperture size címszó alatt, de csak korlátozott mértékben.
Az a vga asszemn 128mb-os volt, és 512-ig engedte a bios emelni az értéket.
Kéne hozzá vkari is és akkor talán működne is.
Én is erre gondoltam de az meg úgy elég karcsú.
én ilyen gépen dolgozom.
Szerintem is természetes... A gyerkek az annyukhoz ragaszkodnak. Ha majd elbírja a nyomatékkulcsot, meg a pitbike-al felszánja a kertet Neked, már kevésbé lesz anyás.
úgy hogy azt az oprendszer biztosítja neki, egy fajta grafikus lapozófájl, gagyi vga esetére
Na és? Nem kerül semmibe. Azért az mert meg kell adnod a gép paramétereit és ahhoz tud viszonyítani. (én is ezen néztem de többnyire piros minden)
Lehet igazad van, nagy zsivány lesz belőle.
Sajnos én csak akkor voltam otthon mikor az asszonyt kiengedték a kórházból. Azóta nagyon anyás lett, én már az esetek többségében hiába veszem fel, nem segít. Ha a kedvesemnél van sokkal könnyebben megnyugszik. De ez azt hiszem teljesen természetes.