Van ugye az az átlátszó benzinszűrő a csőben. Benzin ugye nincs benne mert szabadon lóg a vége a tank alatt. De a belseje gyöngyökben tiszta pára. A benzin meg így nem marad meg, csak a víz. =víz volt/van a tankban. És ha ott van akkor az úszóházakban is van = azzal nem szeret menni a belsőégésű motor. (ezt csak úgy első rápillantásra mondom)
Nem kapkodtam,mert azt mondtad h nem sürgős,de holnap indítom.Vazze 1 kúrva csomagot nem tudok feladni pedig ott dolgozok,mindig ez a rohanás.Nálunk most a családi pótlék meg a munkanélküli segély a sláger és barnus tesvíreink minden percemet lekötik.Istenem mennyi pénzt elpocsékolok én 1 hónapban. . .
ha eleg erosen akarod,teljesul minden.en is most teljesitem a 10 eves almaimat.
akartam egy golf 2-t -lett
akartam egy kis motort- lett
akartam simsont-lett
akartam 600-ast lett.
akartam baseball utot lett (be van tamasztva a bejarati ajto melle )
akartam dual simes samsungot-most raktam ossze,es fasza.
a lenyeg,h nem elerhetetlen almokat kel lszoni,hanem olyat,amit tudsz is teljesiteni.es ha elegge akarod,meg is lesz.3 eve meg nem gondoltam volna,h 600-assal motorozom.majd gondoltam egyet,es megszereztem:) ennek mar 2 eve:)
most egy hazrol almodozom.mar egesz jol haladok.az almom mar megvan
Ebben annyi probléma van csak, hogy Te vagy aki a legérthetetlenebbül írsz az összes között.
A szavak nyelvtanilag helyesek általában, de a mondatszerkezet sokszori olvasásra sem kibogozható. Persze ezt gondolom a mobilos, PDA-s netezés teszi. NAgy minuszba komoly lesz, lefagyott ujjal.
Te akkor most egész télen a pénzváltónál fogsz szobrozni?
Most viszont települök aludni.
Holnap csak 8 óra meló.
Jó éjt!
akartam egy golf 2-t -lett
akartam egy kis motort- lett
akartam simsont-lett
akartam 600-ast lett.
akartam baseball utot lett (be van tamasztva a bejarati ajto melle
akartam dual simes samsungot-most raktam ossze,es fasza.
a lenyeg,h nem elerhetetlen almokat kel lszoni,hanem olyat,amit tudsz is teljesiteni.es ha elegge akarod,meg is lesz.3 eve meg nem gondoltam volna,h 600-assal motorozom.majd gondoltam egyet,es megszereztem:) ennek mar 2 eve:)
most egy hazrol almodozom.mar egesz jol haladok.az almom mar megvan
A szavak nyelvtanilag helyesek általában, de a mondatszerkezet sokszori olvasásra sem kibogozható. Persze ezt gondolom a mobilos, PDA-s netezés teszi. NAgy minuszba komoly lesz, lefagyott ujjal.
Te akkor most egész télen a pénzváltónál fogsz szobrozni?