Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyelőre - átmenetileg, elv.: egy-e-lő-re
attól tartok, ha ábrusos (nameg kissé ádámos) alapossággal lesz megokoskodva, akkor potibarátunk felkötheti anyukája pénztárcáját ha tavasszal motorozni akar vele
Semmi, mást vettek fel egyenlőre.
Levitték ábrushoz ahogy a blokkomat is Végre potinak is lesz tavasszal motorja
hogyh elment? mivan a raktárral?
olyan aranyosak.
ÁÁÁ lemaradtam délelőtt a motogp tesztről
és milyen nehéz van vagy 60kg
Pupu, a blokkod akkora mint a fél motorom durva nagyon
igazad legyen
az álmok beteljesülnek...
csak ki kell várni...

én a burgman 400 ra tekintettem, mint csodára...99-ben...
aztán 2005 ben lett egy

ja és a drz-re 2000ben... és 2002 ben lett is egy

az Xj sose volt álommotor, de most, hogy van

vw bogárra is vágytam egy időben... de még nem volt (azt hiszem nem is lesz )
Fizzer elment. Pötike hatalmas álláskeresésbe kezdett!Bárki - bármilyen állást tud, szóljon pls.!
Igen van,és csoda jó kis motorod van! Vigyázz is rá nagyon!
Én még mindig nem hiszem el,hogy lett egy ezredesem! És nagyon büszke vagyok rá!
2őt leszedtem de az steames nem volt jó most is szedek 2 1 8.x gigásat meg a skidrowot
De 1 ilyet nagyon szívesen elfogadnék és hozzá se nyúlnék sok sok éve mikor még az osztyapenkón volt a yamaha minden nap a volt asszonnyal megálltunk és nézegettük és akkor csak álmodoztam róla hogy 1x lesz 1 sportmotorom ami yamaha és 1000res nem ilyen de van.

http://www.kepesmotor.hu/idomo...
marad ez a változat, majd a DVD5-öset lerántom
Sanyikám volt már 1 párszor
Köszi
basszus, már szedem a nagyot
no mind1 megnézem
Emre van skidrowos új cod
Megszüntették a nappali őrzést és csak éjszaka vannak őrök. Így sehová nem tudok innen mozdulni még közértbe se este 8 kor meg már hova induljak el se vásárolni se családozni.
tudom. vagy cirka 10 pénz köbe, vagy 16 a köv. nemtoomhol.
csodalkozol?ugy rezonalt,majd szetesett:D
latom akkor tisztaban vagy vele,akkor elozo hozzaszolasom toroltnek nyivlanitva:)
figyelj,mert a kobenel meg van 150Ft havi jatt is!nekem is azt hozta ki legjobbnak,de en inkabb a alijancot valasztottam
Ha nem iszom sok pálinkát akkor nem lesz baj!
Emre! Viszont a Te pálinkád,és az amit a Zsolti hozott,azok aztán nagyon finomak voltak!