Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neeem! Ez már megvolt!
Miért,mi van?
De szííííp motor!
FZR
Ja közbe rájöttem.
1enlőre nem tudok erre koncentrálni mert ez a meló dolog felidegesített 1 kicsit
Aha itt nyomatja ki magából a pörköltöt majd a kecómba
Ja, akkor nekem ki válaszolt?
Bazdmeg Pupu, ott van kiírva, hogy érdeklődni csak emailban
csak próbálj a megfelelő helyre kattintani (motor-bontó )
Aztán lehet levelezni a szállításról.
azért van egy apró különbség a két incidens között :
akkor senki nem tudta hol a ferde faszba mászkálsz, most meg egyértelmű hogy zsibbadtra iszod magad, ráadásul nem biciklivel mész, ami szvsz enyhítő körülmény (nem töröd össze magad)
Bontó nem működik bizonytalan ideig.
Igen,ezt azért én is furcsáltam a múltkori megmozdulásom után.(pörkölt+pálinka+bicikli)
mekkora durva:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
És a te naív fejecskéd azt hiszi hogy csak úgy elengednek ellenőrzés nélkül a kétes nevű haverjaidhoz? ( "jó dolog a bizalom de még jobb az ellenőrzés!" mondta annak idején a rendszer egy Lenin nevű úr)
Én a Teszkó parkolóba se állok ilyen zsiga mellé
Végül is igaz, az agyonhorpadt-agyonkittelt szakadt Zsigának is nagyobb tekintélye van a belvárosi forgalomban mint egy drága modern kocsinak. (mindenki menekül a közeléből)
De! A Vicus bulizni megy a barátnőjével,egész vasárnap reggelig szabad vagyok,és itt leszünk Budapesten,Nyírpalota utcában,a Pólusnál.
Racsidepó, itt van a kpl lista, amiből lehet árajánlatot kérni
Cikksz.
1800 FZR1000 88 HOLD F 5000ft
3633 FZR1000 EX 91 LENGŐVILLA 10.000ft
Tudjátok 1000X többet érnek,mint ezek a műanyag szarok! 6 sebességes botváltós,és a sok sügér kollégákat meg veri a víz,ha netán egy napot kell gépelniük egy ilyennel.
Persze aztán majd kiveszik a kezedből a sört és megint elnyomnak mint a csikket! (gondoltam hogy egyedül úgysem engednek el!)
Most már belepakoltam de a féktartóból kell fél centit leszedni hogy a tárcsacsavar ne érjen bele
Mert ez egy ŐSZINTE DIESEL !Nem úgy mint az újak.
Annyiér kéne is himbát meg szerzek 1et
Ezekben már se plomba,sem ütközőcsavar! A töltés tökig rá lehet nyomni,csak dől a korom belőle mint a megveszekedett!
Jó, majd beszólok az olajbeöntőn.
10k-ért lenne exup lengővilla, persze ahhoz még himba is kellene