Köszönöm kérdésed, nagyjából jól vagyunk. A gyerkőc szépen gyarapodik. Hajlamos kicsit túlenni magát. Gyakorlatilag addig szopizik, amíg nem jön vissza a tej orrán száján, akkor kell egy kicsit pihennie, majd rátölti ami az előbb kijött.
Sajnos az utóbbi napokban erősen hasfájós lett, rengeteget szenved vele. Sajnos egyre többet van fenn, és csak nyögdécsel, meg sír. Az asszony győzi nyugtatgatni. De a hétvégéig nem volt ilyen. Lehet már most frontérzékeny? De a fürdetést nagyon imádja a kölök, amint beletesszük a kádba, teljesen ellazul, annyira hogy volt amikor takarítani kellett utána. Kedvesem egész jól bírja a tempót, ahhoz képest hogy a gyerek előtt simán kialudta a napi 8-9 óráját, én meg folyamatosan baszogattam milyen lusta. Mostanra kiderült hogy nem is lusta a szentem, hanem előrelátó volt, és előre pihent.
Szóval mostanra frankón hozzászokott az éjszakai, hajnali etetéshez. Van hogy éjszaka órákat nála van a baba.
Én már csak 2-3-szor ébredek fel éjszakánként a gyereksírásra.
Hehe jött 1 kamion rajta 12m gerendák nem kis átmérőjűek. Van 2 rakodó meg a sofőr. Mondják segítsek nekik lerakni mert nem bírják.
Szerintetek megmozdítottam a kisujjam is, hátrányos helyzetű vagyok nem dolgozhatok. Na hívtak 1 darut most szívják a bűzt a stúdióba
Szerinted mi történne, ha a ezres genesis gyújtásával próbálnám ki az FZ-t? TID14-39 helyett, a 14-57-es lenne benne egy ideig. Nem baszok el vele semmit? (még a csatlakozóját sem néztem meg, hogy ugyanolyan-e)
Erősen gyanakszok rá hogy nálam valami nem teljesen százas vagy a gyújtás vagy valami más.
Régen hackelt DigiTv-nk volt. Most hogy áttették másik nemtommire, nem tudjuk dekódolni, de a műhód szett megmaradt.
Van egy rakat román zenecsatorna rajta. Egyébként a Románok qvasokat angolul énekelnek, és jó zenék vannak. Viszont divat, hogy tökmindegy miről szól a zene, televan pucér csajokkal.
Neeem, ez a zenecsatorna nem a Hustler Tv
Pl: Party TV
+ az UPC elvben dec. 31-g próba jelleggel 2 filmcsatornát fellököt kódolás nélkül. Filmbox és Filmbox +
Na megyek. Kiállok a kocsival, meg adok enni a kutyának. Majd a melóból írok. Csőcsá!
Sajnos az utóbbi napokban erősen hasfájós lett, rengeteget szenved vele. Sajnos egyre többet van fenn, és csak nyögdécsel, meg sír. Az asszony győzi nyugtatgatni. De a hétvégéig nem volt ilyen.
Szóval mostanra frankón hozzászokott az éjszakai, hajnali etetéshez. Van hogy éjszaka órákat nála van a baba.
Én már csak 2-3-szor ébredek fel éjszakánként a gyereksírásra.
Az este bekapcsolva hagytam a letöltést, de mások is így tettek, így nem jött le a game.
Nem hullik belőle véletlen le a kamizsonról vagy 2-3?
Szerintetek megmozdítottam a kisujjam is, hátrányos helyzetű vagyok nem dolgozhatok.
háháhá
Szerinted mi történne, ha a ezres genesis gyújtásával próbálnám ki az FZ-t? TID14-39 helyett, a 14-57-es lenne benne egy ideig. Nem baszok el vele semmit? (még a csatlakozóját sem néztem meg, hogy ugyanolyan-e)
Erősen gyanakszok rá hogy nálam valami nem teljesen százas vagy a gyújtás vagy valami más.
Van egy rakat román zenecsatorna rajta. Egyébként a Románok qvasokat angolul énekelnek, és jó zenék vannak. Viszont divat, hogy tökmindegy miről szól a zene, televan pucér csajokkal.
Neeem, ez a zenecsatorna nem a Hustler Tv
Pl: Party TV
+ az UPC elvben dec. 31-g próba jelleggel 2 filmcsatornát fellököt kódolás nélkül. Filmbox és Filmbox +
Na megyek. Kiállok a kocsival, meg adok enni a kutyának. Majd a melóból írok. Csőcsá!