Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja, hitel van rajta?
Meghirdeted, elviszik. Sokan keresnek most hitelre kocsit.
Belsejét
Hm, alufelni miatt 150
100Kp + átvállalásér elgondolkodnék.
Jófej gyerek ez a dio. Azt mondta kuplungkosár is jár hozzá, erre meg csak a külsejét adta ide. Nincsenek meg az alkatrészek, a többi. Ennyi és kész. Na mindegy.
fentvagyok 1 folytában
Jaa...
Oké. Muteréknéál 2 kocsi? Akkor még azza sincs gond, ha valami miatt mégis kellene autó, mert úgyis odaadják, ha jó az indok.
Hülyevagy? Add el azt a szart, oszt vegyél motort.
/Bár én a hidegre való tekintettel megvárnám a tavaszt. Kényelmesebb gyalogos módra váltani ha nincs ezer fok minusz/
felvettelek, gyere fel és igazolj vissza, segítsél nekem pls
van freddurst75@freemail.hu
Tökéletesen igazat adok neked
Ember, ez pest, a kerület felénél teszkó, cba, match, akármi minden sarkon. a 2x-i hidegindítás, plusz szivatós odavissza, el is vitte az árelőnyt. anyám meg 300méterre lakik, ott áll 2 kocsi.
PUPU van msn-ed?
A nemtommi a kosár
4 perc és ááááááááááá
Annak is számolj utána mennyit spórol neked, hogy pl. nem a sarki füszértben vásárolsz, hanem a jóárasított cuccokat veszed valamék multiáruházszarnál.
ez a kezdet kell lennie sok lamellának fém meg ilyen fosbarnának 1 leszorítónak 6db rugó 6db csavar meg nemtomminek
Valójában ennek a külső fele
Ő az? És csak ennyi, semmi más?
Meg kell keresnem a kuplungkosarat, de nem tudom, hogy néz ki.
Akárhogyis számolom, az hogy hétvégén ide-oda menjek, bevásárolni, moziba, havi 40ezer ft kb. azért ez elég durva. most a futómű száz, holnap akku kell bele, aztán ezmegaz. hétköznap meg csak reggel, este rákacsintok azt kész. persze beleülni kurva jó, de ez rengeteg pény.
Áccereltem a lánckereket a féket leszedni nincs ötletem még
nekem még 40 perc meló
ÉN is, csak letolom a mai túlórát is.
fél 7-ig vagyok
Nem kenő.
fizetés pár embernek
mingyá black opso zok