Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már rég volt...
iszonyat kényelmes, kis fogyasztás, kb 100 kmh ig egész jól ment..
szélvédelem frankó, ülés alatti sisaktartó király.
Ha már gyakorló pilótája vagy egy burgonyának: mik a használati tapasztalatok vele? (előny-hátrány)
Biztos egyszer sem ettétek tele magatokat az asszonnyal útközben!
Köszi

De asszem marad benne az exup rugó, ha már annyit szenvedtem vele.
burgman 400 on is van ilyen...
de nem tekergettem túl sokat...
de a lehetőség ott volt
"nagyban" (ez jó volt)
A lánc szintén tartozéka, az megy rá a "fogaskerékre" a rugóstag tetején a rugóelőfeszítés állításához. Szóval jó dolog ez.
Út közben érzed hogy nagyon telekajáltátok magatokat az előbb az asszonnyal az útszéli étteremben és nagyon összeült a gép hátulja.
Hopp, csak két tekerintés az idom oldalán az állító tekerintőn és helyre is állt a rend. (túramotorokon alkalmazzák de én kötelezővé tenném az összes motoron)
1re gondoltunk
Miért nem okos megoldás? nem kell befeküdni a motor alá szerintem elég okos. Nekem alá kell feküdni sőt ki is kell szedni mert a villás el se fér.
Nagyon okos. Annyiban jobb hogy nem kell bemászni a motor alá egy villáskulccsal a csillapítás állításához. Az előfeszítést pedig a rugó tetején lehet állítani. (Showa rugóstag)
A belpiacos FZR-eken van ilyen (csövinek pl)
Akkor úgy fogalmazd meg legközelebb, nem koptatom feleslegesen a billentyűt.
Köszi, de erre magamtól is rájöttem.
Inkább az érdekelne, hogy mennyire okos megoldás?
Mert én nem hiszem hogy nekiállnék menet közben csavargatni az előfeszítést, mást meg ezen sem lehet állítani ahogy elnézem.
na, ha 100.000ft-ot akarok nyerni, és mondjuk legyek jófej, két forintot nyerek (akkor sokkal többet mozog az árfolyam ugye), akkor 50.000egység valutának kell változni 3-4-5 forintot, mondjuk euróban ez 50.000x275 mondjuk ha összedobjuk babám...
A fennmaradó pénzt meg beektetném. amár úgyis pénzváltónál melózok átvennék pár fillérrel a pénzváltó vételi ára fölött némi suskát, és mikor emelkedik az ár eladnám. Egyes dolgok könnyedén számíthatók, előre láthatók. Bizonyos időközönként megjelennek makro gazdasági adatok egyes térségek, államok, országok gazdasági teljesítményéről. Azt elmúlt hónapok, hetek arra a makroadatra releváns tőzsdei indexeit, és gazdasági híreit áttekintve szépen kisakkozható kb. mi lesz a jelentésben. Ha pozitív a makroadat, az adott állam valutája erősödik majd, ezáltal a kezedben lévő idegen pénz többet ér majd. És ez forditva is így van. ( )
Nincs valakinek vagy 4-5 millája véletlen kölcsön. Kicsit seftelnénk.
Én Ádám helyében vennék egy kompressziónullás 50-es robogót, széthúznám a blokkot, és vennék rá egy tunin 70-es hengert, kb 30-ért. Árban tartanék ott mint Mia robogója. Ez már menne elég szépen. 2T 70-es, nagy karbival (jó, persze kajálna is)
Ezzel már elég jól lehet gyorsulni, tartósan tud tartani 80-90-et akár, így nem gyilkolnak le vele (annyira mint a kisebbel) a forgalomban. Pénzed is marad, és lesz mihez gyüjtögetni.
Reggelt !
Egyébként a Polgárdis fószer weblapja nagyon tetülassú. Televan jobbikos faszsággal.
Ez nagyba foglalakozik otorral, bontással, mindennel. Van más motorja is. pl. egy CBR1000F Szzééépp.
Haverom fzr400 án van ilyen rugó. Előfeszítés állítható úgy hogy nem kell villáskulcs és bemászni alá. Az ülés alatt az idomnál van 1 tekerentyű és ott állítgatod, lenyúlsz az oldal idomhoz mert kilóg a tekerő.
Ez qrva csúnya a fekete az szebb volt
Jó reggelt
Meséld el légyszíves, hogy ez mizistennyilamert ilyen rugót még nem láttam