ne idegesítsé fel mert
Ugyanolyan széles a lengővillánk, hát hogy van az hogy nálad nem fér el az 5,5 széles felni, nálam meg elfér?
Vagy Te szélesebb felnit kaptál? Mert az tényleg szopás.
Már többször említettem hogy nemem NEM ezres kerék van benne, hanem a 4JH-s FZR 600-é. És NEM egyformák.
Úgy kell kezdeni hogy a lánckerék oldala és a lengővilla oldaltávolsága megegyezzen az eredetivel, ekkor lesz a lánckerék a helyén, ez az alap. Ehhez kell hozzáigazítani a többi távtartót.
A csapágyproblémával nem vagyok képben hogy mit akarsz.
hello!
megerkezett a cucc! csak fel ora volt,mire kicsomagoltam
jonak tunik igy elso ranezesre.lehet hetvegen nekiesek,alaposan kitakaritom,aztan jovoheten felteszem.
lett tobbletkoltseg, v eleg volt az a penz,amit kuldtem?
koszi a segitseget amugy:)
Ugyanolyan széles a lengővillánk, hát hogy van az hogy nálad nem fér el az 5,5 széles felni, nálam meg elfér?
Vagy Te szélesebb felnit kaptál? Mert az tényleg szopás.
Úgy kell kezdeni hogy a lánckerék oldala és a lengővilla oldaltávolsága megegyezzen az eredetivel, ekkor lesz a lánckerék a helyén, ez az alap. Ehhez kell hozzáigazítani a többi távtartót.
A csapágyproblémával nem vagyok képben hogy mit akarsz.
Én meg azt írtam, hogy nálam 11mm szélesek a távtartók eredetileg.
Neked ugye a genesis villába van az exup kerék. A csapágyakat hogy oldottad meg? A távtartó méreteket nem tudsz adni kb mekkora?
És szerinted ha a 20as tengelyű csapágyba csinálok perselyt az gebasz lehet?
Nem vagyok!
megerkezett a cucc! csak fel ora volt,mire kicsomagoltam
jonak tunik igy elso ranezesre.lehet hetvegen nekiesek,alaposan kitakaritom,aztan jovoheten felteszem.
lett tobbletkoltseg, v eleg volt az a penz,amit kuldtem?
koszi a segitseget amugy:)